ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Ομπάμα πίνει μπύρα και τρώει νουντλς σε 'ταπεινό' εστιατόριο του Βιετνάμ.



    Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι cool και το έδειξε και στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βιετνάμ.
    Ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με τον γνωστό τηλεοπτικό σεφ Anthony Bourdain με τον οποίο δείπνησε και συζήτησαν για το ταξίδι του στην Ασία.
    Και όχι δεν πήγανε να φάνε σε κάποιο πανάκριβο εστιατόριο αλλά σε ένα υπέροχο φτηνό εστιατόριο στο Ανόι που έχει υπέροχα νουντλς.
    Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, άλλαξε το πρόγραμμα του ταξιδιού του για να συμμετέχει στα γυρίσματα της εκπομπής του Bourdain, ενώ το επεισόδιο με τον Ομπάμα προβληθεί τον Σεπτέμβριο.
    Ο γνωστός σεφ τουίταρε και ανέβασε φωτογραφίες από το δείπνο τους στο instagram ενώ όπως ανέφεραν οι δύο άντρες έδωσαν μόλις έξι δολάρια για να φάνε νουντλς και να απολαύσουν δυο παγωμένες μπύρες.
    Μάλιστα,  όπως ανέφερε ο σεφ ο Ομπάμα ξέρει να χειρίζεται καλά τα τσόπστικ.
    Η 54χρονη Νγκουγέν Τι Λιέν, η "τυχερή" ιδιοκτήτρια του μικρού εστιατορίου "Bun Cha Huong Lien", διηγήθηκε στο AFP πόσο μεγάλη ήταν η έκπληξή της όταν είδε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μπαίνει στην ταπεινή οικογενειακή της επιχείρηση.
    "Δεν μπορούσα να το φανταστώ, ούτε στα όνειρά μου", είπε.
    "Ένα αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο μας είχε επισκεφθεί πριν από τρεις ημέρες, αλλά μας είχε πει μόνο ότι ήταν για την εκπομπή τους. Δεν ξέραμε ότι θα ερχόταν ο Ομπάμα", πρόσθεσε.
    Το μόνο που μετανιώνει η Νγκουγέν Τι Λιέν είναι ότι "δεν βρήκα χρόνο να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του", σε αντίθεση με το πλήθος των Βιετναμέζων που συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ μπροστά από το μικρό εστιατόριο για να δουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ από κοντά.