ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

H κεντρική στάση του Μετρό Θεσσαλονίκης θα μετονομαστεί σε Σιντριβάνι-Έκθεση.



’Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε’’!
Αφού κάνουμε και μετονομασίες στάσεων που δεν έχουν γίνει ακόμα, σημαίνει ότι πάμε καλά και το έργο προχωράει !
Μπορεί να κατασκευάσουν και τις πινακίδες, για να είναι έτοιμες.
Εκτός και εάν προσθέσουν στον τίτλο και τα ‘’Άσυλο του Παιδιού’’ ( εκεί είναι), ‘’Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης’’ ( και αυτό εκεί είναι ), ‘’Καμάρα’’ ( εκατό μέτρα πιο πέρα είναι ) και άλλα πολλά….
Θα λειτουργήσει μέχρι το 2018 ή σε τρία τέρμενα ??????
    Διπλή ονομασία σχεδιάζεται να αποκτήσει μια κεντρική στάση του Μετρό Θεσσαλονίκης, πρόκειται για τη στάση "Συντριβάνι", που σχεδιάζεται να μετονομαστεί σε "Συντριβάνι – Έκθεση".
    Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη διοργάνωση του πολυσυνεδρίου “Money Show”. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης επισήμανε ότι είναι κάτι που επιβάλλεται να γίνει, από τη στιγμή που η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς στην πόλη και πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.
    “Από την αρχή του 2016 έχουν περάσει 20 Σαββατοκύριακα, και τα 18 απο αυτά η ΔΕΘ-Helexpo έχει εκδηλώσεις”, επισήμανε ο ίδιος. Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ επισήμανε, «μπορεί να μην έχει αποφασιστεί επίσημα μέχρι σήμερα», αλλά όπως υπογράμμισε, «είναι κάτι που θα γίνει σύντομα».