ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Μπλέικ Λάιβλι: Από πρόσωπο πρωτευουσιάνα και από οπίσθια επαρχιώτισσα!



    Κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, η διάσημη σταρ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media τόσο λόγω της εκθαμβωτικής της εμφάνισης, όσο και λόγω ενός... ατοπήματος.
    Διαχωρίζοντας την μπροστινή και την πισινή όψη της σέξυ Versace τουαλέτας με την οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινία του Γούντι Άλεν, Café Society, ανέβασε δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούμενες από τον εξής στίχο: "An L.A. Face with an Oakland Booty."
    Για όσους δεν το γνωρίζουν η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της είναι το ρεφρέν του πολυ-αγαπημένου ραπ κομματιού "Baby Got Back" του Sir Mix A Lot. Το πρόβλημα με αυτό το post είναι ότι ξέσπασε μία ολόκληρη συζήτηση για το εάν πρόκειται για ένα ρατσιστικό υπονοούμενο προς τις έγχρωμες γυναίκες με μεγάλα οπίσθια ( πές το, ρε φίλε, ‘’χοντροκώλες μαύρες’’, γιατί δεν το λές ? ), ειδικά την στιγμή που εκφέρεται από μία όμορφη ξανθιά του Χόλιγουντ.
    Υπάρχουν όμως και αυτοί που υποστήριξαν την Μπλέικ Λάιβλι με τους φανς της να την ενθαρρύνουν μέσω Twitter να μην δίνει σημασία στους haters.
    Παρά τον όλο αναβρασμό η Λάιβλι δεν έχει σβήσει, ούτε αλλάξει την λεζάντα στη φωτογραφία της.