ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

«Βέτο» από τους ΑΝΕΛ για το «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων.



’ΒΕΤΟ’’ ? Άντε καλά…..
Αφού θα το ψηφίσουν ‘’με τα δυό χέρια’’, ως συνήθως, και μετά θα διαμαρτυρηθούν και θα ζητούν να αλλάξει, που δεν θα αλλάξει.
Μακάρι να κάνω λάθος, όμως η μέχρι τώρα πρακτική τους, αυτό δείχνει.
     «Η εντολή ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε» δηλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος
    Εμφύλιο στην κυβέρνηση φαίνεται ότι προκαλεί η τροπολογία που ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής από την κυβέρνηση και η οποία προβλέπει αναστολή των ειδικών μισθολογίων από την 1η Ιανουαρίου του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2018.
    Σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος το συγκυβερνών κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βάζει «βέτο» στην επίμαχη διάταξη.
    Όπως είπε ο κ. Καμμένος όταν ήρθε η τροπολογία επικοινώνησε μαζί του ο Πάνος Καμμένος και «οι εντολές ήταν ότι αν δεν αλλάξει δεν ψηφίζουμε».
    «Δηλαδή σήμερα περιμένουμε αλλαγή;» τον ρωτάει ο δημοσιογράφος και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απαντά: θα υπάρξει διορθωτική δήλωση για το πώς θα εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους ενστόλους και συγχρόνως θα εφαρμοστούν τα ειδικά μισθολόγια για όλους.
    Σε ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου αν ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «Βέτο Πάνου Καμμένου για τα ειδικά μισθολόγια» ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε «είσαι μέσα».
    Ωστόσο έκπληξη προκαλεί   η συνέχεια της τοποθέτησης του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος όταν ο παριστάμενος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων του λέει ότι με τη δήλωσή του «δεν λέει ότι θα αρθεί το πάγωμα για τα ειδικά μισθολόγια» εκείνος απαντά «φυσικά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ