ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Δε ντρέπεσαι, ρε Βούλα ?



    Διάβασα την παρακάτω ανακοίνωση, και ΕΦΡΙΞΑ! Τι  ’εξυπνάδα’’ είναι αυτή πάλι ?
    Διοργανώνεις με τον ΕΟΤ, τουριστικά… αξιοθέατα ? Γιατί μόνο σαν κάτι τέτοιο μπορεί να ληφθεί αυτή η ‘’ελαφρότητα του είναι’’ που ανακοινώνεις, και μάλιστα με επίσημο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ !
    Εδώ πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη Έλληνες καλαθοσφαιριστές  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ επιπέδου και δεν έγιναν τέτοιοι ‘’τζερτζελέδες’’, και τώρα τους κάνεις για τους καθ’ όλα άξιους αδελφούς Αντετοκούμπο?
    Χωρίς καμία αντιρατσιστική ή αντιμεταναστευτική διάθεση για τους συγκεκριμένους αθλητές, είμαι αναγκασμένος να σου ‘’σφυρίξω’’ αντιαθλητικό φάουλ, όπως τότε που έπαιζες μπάσκετ στον ΗΡΑΚΛΗ. Και αυτό, για ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !
    Και αυτό, γιατί με τίποτα δεν έπρεπε να ‘’πατρονάρεις’’ event ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μέσω του δημοσίου αξιώματός σου.
    Όταν ο Θεός ‘’έβρεχε μυαλό’’, κρατούσες ομπρέλα ? ΕΛΕΟΣ !
    Να μην πάει και το μυαλό μας σε ‘’άλλα πράγματα’’ ( διαπλοκές, εξυπηρετήσεις φίλων, προσωπικές χορηγίες  κτλ )
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  20/05/2016
     Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η Πρόεδρος του, Αντιπεριφερειάρχης  Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή Πατουλίδου, συνδιοργανώνει  τον αγώνα Καλαθοσφαίρισης  (Street Basketball Event) των αθλητών του ΝΒΑ και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Αντετοκούμπο και του αδερφού του Θανάση, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ - Nick Galis Hall).
   Η διοργάνωση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Eurohoops σε συνεργασία με την εταιρεία εκπροσώπησης του αθλητή Γιάννη Αντετοκούμπο,  Octagon Europe.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
  Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 22/05/2016 και ώρα 12:30, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στο Μακεδονία Παλάς, με τη συμμετοχή των αθλητών Γιάννη και Θανάση Αντετοκούμπο, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής  Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευής Πατουλίδου εκ μέρους του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του διοργανωτή της εκδήλωσης Διευθύνοντα Συμβούλου του Eurohoops, κ. Κωνσταντίνου Παπαλουκά.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.