ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Έκτακτο και αποκλειστικό! Πλημμύρισε ο Ιλισσός! Αγνοούνται κάτοικοι της περιοχής.



Ανδρέας Μελεζιάδης
    Πλημμύρισε εχθές ο Ιλισσός ποταμός στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή κατοίκων της περιοχής καθώς τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα και άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων. Ήδη, αγνοούνται τρείς υπερήλικες.
    Παρά το ότι δεν έβρεξε, η πλημμύρα ήταν ξαφνική και αιφνιδίασε της μετεωρολογική υπηρεσία , γιατί ήταν εκτός των προβλέψεών της.
    Εντύπωση προκάλεσε, το χρώμα των νερών, που ήταν πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι επρόκειτο για απόβλητα εργοστασίου που ανακατεύτηκαν με το νερό.
    Το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε, καθότι στην ευρύτερη περιοχή δεν λειτουργούν πλέον εργοστάσια.
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πλημμύρα οφείλεται σε εκτροπή υδάτων από την Πλατεία Συντάγματος..
    Ώπα ! Για μια στιγμή….. Η πλατεία Συντάγματος δεν έχει ούτε ποτάμι ούτε ρέμα. Πού βρεθήκαν τα νερά ?
    Στο ερώτημα για το ‘’πού βρεθήκαν τα νερά’’ απάντησε με μακροσκελή ανακοίνωση η Ένωση Χημικών Ελλάδος, το ‘’ρεζουμέ’’ της οποίας είναι ότι μετά από χημική ανάλυση, διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για νερό, αλλά για…. δάκρυα.
    Μετά από αυτή την ενημέρωση, πραγματοποιήσαμε ρεπορτάζ για την πηγή των δακρύων, το οποίο έφερε στο φώς συγκλονιστικά στοιχεία.
    Τα δάκρυα που προκάλεσαν την πλημμύρα στον Ιλισσό, προέρχονται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, προεξάρχοντος κάποιου Δημαρά, συνεπικουρούμενου από τους υπολοίπους, έριξαν πολύ κλάμα και ‘’μαύρο δάκρυ’’ ( εξ ού και το χρώμα του νερού ) επειδή παραμερίζοντας με πόνο ψυχής την συνείδησή τους, απόλυτα ενσυνείδητα για το κακό που κάνουν, και παρά τις προσωπικές τους θέσεις, ιδέες κτλ, ψήφισαν εχθές στη Βουλή τα παρεπόμενα του 4ου Μνημουρίου το οποίο συμφώνησε το παιδί από τα σπλάχνα τους.
    Έτσι, δόθηκε και απάντηση στο ερώτημα ‘’από πού ήταν τα νερά’’ στην πλατεία. Από την Βουλή των….. Ελλήνων ( ???? ).
    Για την αντιμετώπιση της καταστάσεως, το αρμόδιο υπουργείο υποσχέθηκε ότι θα χορηγήσει βάρκες στους κατοίκους από αυτές που μετέφεραν λαθρομετανάστες και  κατασχέθηκαν στα νησιά ώστε να μπορούν να κινηθούν, με ποινική ρήτρα να μην χρησιμοποιηθούν για ψάρεμα.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ....  ΤΣΟΝΤΑ !