ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ” ΡΟΩΝ



Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος ε.α Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
               Τον τελευταίο καιρό ακούγονται, από επίσημα κυρίως χείλη, φωνές ανακουφίσεως ότι έχουν μειωθεί αισθητά οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται πως άρχισε να λειτουργεί αποτελεσματικά η πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία. Είναι αλήθεια πως τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο, μειώθηκε αισθητά ο αριθμός των λαθρομεταναστών από την Τουρκία. Μόλις 3.360 σε σχέση με τις 27.000 περίπου που είχαν έλθει κατά τον Μάρτιο. Όμως, “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”. "Δαναοί" στην προκειμένη περίπτωση είναι η ΕΕ και η Τουρκία.
             Θα ήταν πολύ αφελές από μέρους μας να συμμερισθούμε την αισιοδοξία των κυβερνώντων. Μια ανάλυση των σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούνται από την παρούσα κατάσταση, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Τα ηγετικά κλιμάκια της ΕΕ αναγνωρίζοντας την πλήρη αποτυχία τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος της εισβολής των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη και αντιμετωπίζοντας την πλήρη απαξίωση των λαών των κρατών-μελών, επιδιώκουν εναγωνίως να δείξουν πως, επιτέλους, σημείωσαν και κάποια επιτυχία στο ακανθώδες αυτό πρόβλημα. Εάν παραμείνει η παρούσα κατάσταση, στη Γερμανία η Μέρκελ θα έχει μεγάλο πρόβλημα με την συνεχή άνοδο του κόμματος AfD, στην δε Μεγάλη Βρετανία, εν όψει του επικειμένου δημοψηφίσματος, θα ενισχυθούν σημαντικά οι θέσεις και τα ποσοστά των οπαδών του Brexit. Έτσι, αφού αρχικά υπέκυψαν σε όλες τις απαιτήσεις της Τουρκίας με τελευταία και πιο σημαντική την άρση των περιορισμών του καθεστώτος χορηγήσεως βίζας στους Τούρκους υπηκόους, τώρα ήλθε η ώρα να ζητήσουν από την Τουρκία να κάνει και αυτή μια μικρή υποχώρηση και να ελέγξει τις ροές προς την Ελλάδα, ώστε να φανεί πως η συμφωνία της με την ΕΕ εφαρμόζεται κανονικά.
            Από την άλλη πλευρά η ΕΕ, έχει διαπιστώσει πως, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό του, ο ελληνικός λαός αρχίζει να αντιδρά έντονα για την παρουσία τόσων χιλιάδων λαθρομεταναστών, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που, σε καθημερινή βάση, δημιουργούν συναισθανόμενος τις καταστρεπτικές συνέπειες που θα προκύψουν για την χώρα εάν συνεχισθεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Μια από τις συνέπειες αυτές είναι η κατακόρυφη πτώση της τουριστικής κινήσεως στα νησιά εκείνα στα οποία υπάρχουν λαθρομετανάστες. Είναι γνωστό πως σ’ αυτά  οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία έχουν μειωθεί σε ποσοστά που αγγίζουν και το 80%. Εάν οι αφίξεις των λαθρομεταναστών κατά την τουριστική περίοδο εξακολουθούσαν να ήταν αθρόες και δεν ερχόντουσαν τουρίστες, η αντίδραση του ελληνικού λαού θα ήταν έντονη. Η διαπίστωση αυτή, σε συνδυασμό με την μετά βίας συγκρατουμένη αγανάκτηση των Ελλήνων εξ’ αιτίας των εξουθενωτικών μέτρων λιτότητας που θα επιβληθούν μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού, θα δημιουργούσε ένα “εκρηκτικό μείγμα” που θα έθετε σε κίνδυνο τους καρεκλοκένταυρους των Βρυξελλών και τους εδώ πιστούς υπηρέτες τους. Φρόντισαν λοιπόν να σταματήσουν οι αθρόες αφίξεις των παρανόμων μεταναστών, κατά την θερινή τουλάχιστον περίοδο και μετά βλέπουμε. Να μη σας κάνει μάλιστα εντύπωση εάν πληροφορηθείτε πως ξαφνικά άρχισε, ως αντίβαρο, να αυξάνεται η ροή “προσφύγων” από την Λιβύη και την υπόλοιπη Αφρική προς την Ιταλία, μέσω της νήσου Λαμπεντούζα . Είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου της συνωμοσίας που έχει εξυφανθεί για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης και την σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού της με άτομα από Τρίτες Χώρες.
            Σε ότι αφορά την Τουρκία, αυτή εξυπηρετείται από την μικρή αναβολή της υλοποιήσεως των σχεδίων της. Άλλωστε έχει αποδείξει πως γνωρίζει να περιμένει προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της. Στην προκειμένη συγκυρία ελέγχει πλήρως την κατάσταση και έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ανά πάσα στιγμή, ο Ερντογάν, μπορεί να καταγγείλει την συμφωνία με την ΕΕ, όπως έχει ήδη απειλήσει ότι θα κάνει και να αρχίσει να εκβιάζει και πάλι την ούτως η άλλως επιδεκτική σε τέτοιες συμπεριφορές ΕΕ. Οπότε, ενεργοποιώντας και πάλι τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να κατακλύσει την Ελλάδα με νέα κύματα παρανόμων μεταναστών. Ενδεχομένως, η αιφνιδιαστική αντικατάσταση του πρωθυπουργού Νταβούτογλου να εξυπηρετεί μια τέτοια εξέλιξη. Στον Νταβούτογλου δηλαδή είναι πολύ εύκολο να καταλογισθούν ευθύνες για την μη σωστή εφαρμογή της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, να καταγγείλει αυτήν ο Ερντογάν και να ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις από μηδενικής βάσεως.
            Ενώ όμως η Τουρκία χειρίζεται τα θέματα που την αφορούν με τρόπο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της και ελέγχει την κατάσταση, η ελληνική κυβέρνηση, περί άλλων μεριμνά και τυρβάζει. Συνεπικουρούμενη από την ΝΔ, την αξιωματική αντιπολίτευση υποτίθεται και τα άλλα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, η κυβέρνηση, τα μόνα θέματα για τα οποία ενδιαφέρεται είναι το πώς θα απορροφήσει τις 50000 λαθρομεταναστών που δέχθηκε να “κληρονομήσει” και σε πόσους περισσότερους θα χορηγήσει πολιτικό άσυλο. Έτσι, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων, μεθοδεύει να κατασκευάσει όλο και νέους καταυλισμούς (hot spots) σε όλη την Ελλάδα. Ωραιόκαστρο, Καλοχώρι, Λαγκαδίκια είναι μερικές μόνον από τις περιοχές της χώρας μας που θα έχουν την ευτυχία να φιλοξενήσουν ορισμένους από εκείνους που μας έκαναν την τιμή να μας προτιμήσουν, σύμφωνα με την γνωστή φράση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος, εκτιμώ, απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τους επισκεφθεί και να τους ευχαριστήσει και προσωπικά. Παράλληλα, στην Ειδομένη, εξακολουθεί να αυτοεξευτελίζεται ένα κάποτε υπερήφανο κράτος το οποίο, δυστυχώς για τους πολίτες του που το αγαπούν και αγωνιούν για την τύχη του έθνους, έχει τους άρχοντες που του αξίζουν.
            Η μόνη παρηγοριά, η μόνη ελπίδα για να αναστραφούν τα δεδομένα και να σωθεί το έθνος είναι η Χρυσή Αυγή, η μόνη δύναμη που αγωνίζεται γι’ αυτό, αντιστέκεται στην παρακμή και δεν συμβιβάζεται. Είμαστε εκείνοι που θα γιατρέψουν την επικίνδυνη πληγή που έχουν προκαλέσει στην καρδιά του έθνους οι εχθροί του, με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών με τα οποία πλημμυρίζουν συνεχώς την πατρίδα μας. Μια πληγή η οποία, όπως θα έλεγε και ο Σαίξπηρ στον “Ρωμαίο και Ιουλιέτα”, “δεν είναι μεγάλη σαν πηγάδι, είναι όμως αρκετή για να με στείλει στον τάφο”. Από αυτόν τον θάνατο αγωνιζόμαστε να σώσουμε το έθνος μας. Υπό την άξια ηγεσία του Αρχηγού μας, του Νίκου Μιχαλολιάκου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, ακόμη και μόνοι εναντίον όλων  για να διατηρήσουμε ζωντανό το έθνος, να εξασφαλίσουμε πως θα δουν το φως της ζωής και άλλες γενεές Ελλήνων και, όταν κάποια στιγμή θα συναντήσουμε τους προγόνους μας, θα σταθούμε με υπερηφάνεια δίπλα τους διότι, δεν παραδώσαμε τα όπλα τα ιερά αλλά, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πατρίδος μας, “ τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”.