ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ( ΙΧ )

Θεσσαλονικη: 47χρονη άρπαξε τις οικονομίες του σύζυγου της (φωτό)
    Η 47χρονη από τη Λητή εκμεταλλεύτηκε την απουσία του συζύγου της από το σπίτι και αφού αρχικά άρπαξε από την αυτοσχέδια κρύπτη στη σοφίτα 220.000 ευρώ που ήταν κρυμμένα στη συνέχεια αναστάτωσε τους χώρους του σπιτιού έτσι ώστε να θυμίζει διάρρηξη.
    Κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι η ίδια πήρε τα χρήματα και τα είχε σε κρύπτη στο σπίτι της αδελφής τους όπου διαμένει εδώ και δύο μήμες που βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της
Κέρκυρα: Συνελήφθησαν Σουηδοί για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών
Ανθή Κουτσουμπού
    Δύο Σουηδούς, ηλικίας 51 και 48 ετών, συνέλαβε η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ως διακινητές μη νόμιμων μεταναστών.
    Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν προμηθεύσει με σχετικά έγγραφα τρεις Σύρους, ηλικίας 21, 44 και 50 ετών. Οι τελευταίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Σουηδία, με τους δύο να κατέχουν διαβατήρια που ανήκαν σε άλλα άτομα και τον τρίτο να έχει κλεμμένη ιταλική ταυτότητα.
    Σε βάρος των δύο Σουηδών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων μεταναστών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας
Ελεύθερος 18χρονος που είχε συλληφθεί για ποσότητα ηρωίνης
Αυτό στην Κολομβία είναι ‘’πταίσμα’’. Μόνο μισό κιλό. Γιατί να τον κρατήσουν?
Ή μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ‘’τι δόντι είχε’’ ?
http://www.real.gr/
    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 18χρονος ημεδαπός που συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα, στον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει προς τη Ζάκυνθο, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.
     Ο 18χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής Πρωτοδικών Αθηνών για να απολογηθεί το πρωί της περασμένης Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποφασίστηκε η κράτησή του, αλλά αντίθετα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
     Ο νεαρός συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ζακύνθου που ταξίδεψαν στην Αθήνα και τον συνέλαβαν, αφού διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του, επιμελώς κρυμμένη, μια ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 515 γραμμαρίων, με σκοπό να την μεταφέρει στη Ζάκυνθο, ταξιδεύοντας με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Εξιχνιάσθηκε απάτη και κλοπή μεγάλης ποσότητας τυροκομικών προϊόντων στη βόρεια Ελλάδα
Πολύ ύποπτη ‘’αφέλεια’’ στην υπόθεση….
    Εξιχνιάσθηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, περίπτωση απάτης και κλοπής μεγάλης ποσότητας τυροκομικών προϊόντων, που θα κατέληγε σε εταιρεία άλλης χώρας.
    Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα στα τέλη Ιουλίου 2014, από τυροκομική μονάδα στην Νάξο φορτώθηκε εμπόρευμα τυροκομικών προϊόντων συνολικού βάρους 8 τόνων και 208,430 κιλών αξίας 64.000 ευρώ περίπου, που προορίζονταν για ξένη εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία, ενώ η μεταφορά θα πραγματοποιούταν με φορτηγό της εταιρείας και αλλοδαπό οδηγό.
    Την επόμενη ημέρα, ο εν λόγω οδηγός δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιούμενος τον εκπρόσωπο της ξένης εταιρείας τον ενημέρωσε για αλλαγή του δρομολογίου, αναφέροντάς του ότι θα έπρεπε να μεταβεί με το φορτίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κατερίνης, όπου εκεί αντιπρόσωποι της εταιρείας θα το παραλάμβαναν και θα το μετέφεραν στον νέο προορισμό.
    Όταν ο οδηγός πήγε με το φορτηγό στο συμφωνηθέν σημείο, συνάντησε έναν άλλο οδηγό φορτηγού, ο οποίος τον οδήγησε σε εταιρεία ιδιοκτησίας 64χρονου, όπου τον ανέμεναν τρεις άγνωστοι άνδρες, προσποιούμενοι εκπροσώπους της παραλήπτριας εταιρείας, ζητώντας του να ξεφορτώσει το εμπόρευμα, όπως και έγινε, ενώ το εν λόγω εμπόρευμα δεν παραλήφθηκε ποτέ από την ξένη εταιρεία.
    Από την αστυνομική έρευνα επίσης, προέκυψε ότι 44χρονος υπάλληλος της εταιρείας στην οποία εκφορτώθηκε το εμπόρευμα, ήταν το άτομο που συνάντησε τον 30χρονο, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κατερίνης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.
    Η δικογραφία θα αποσταλεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή έτερων ατόμων στην υπόθεση.
Πέθαναν από αναθυμιάσεις
http://www.real.gr/
    Τρεις άνδρες δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου στην Καρυά Λευκάδας, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία. Οι τρεις άτυχοι άνδρες, ηλικίας 55, 57 και 62 ετών, εκτελούσαν εργασίες στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο.
    Όπως όλα δείχνουν, το τραγικό αυτό γεγονός άρχισε όταν ο πρώτος άνδρας κατέβηκε στη δεξαμενή και εισέπνευσε δηλητηριώδη αέρια. Στη συνέχεια κατέβηκε και ο δεύτερος άτυχος άνδρας ώστε να εντοπίσει τον πρώτο και δυστυχώς έχασε και αυτός τις αισθήσεις του.
    Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον τρίτο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.
    Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ ειδοποίησαν γείτονες που αντελήφθησαν ότι κάτι κακό έχει συμβεί στο υπόγειο του αποστακτηρίου.
    Οι σοροί των άτυχων ανδρών μεταφέρονται στην Πάτρα για νεκροψία.
Αγριο έγκλημα για κτηματικές διαφορές -Σκότωσε τον αδελφό του με τρεις σφαίρες στην κοιλιά
    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Κάναλος Αργασίου λίγα μέτρα από τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ένας 72χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον αδελφό του, στην κοιλιακή χώρα. Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο αντρών που κατέληξε σε σφοδρή συμπλοκή με το μοιραίο αποτέλεσμα.
    Ο δράστης με το θύμα είχαν για πολλά χρόνια, οικογενειακές και κτηματικές διαφορές πράγμα που ήταν αρκετό όπως φαίνεται, για να σκοτώσει ο 72χρονος τον 69χρονο αδερφό του.
    Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, οπού διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, όπου και παραδόθηκε.