ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ο Μπουτάρης… ξέφυγε: Να έρθουν σε μένα Σαμαράς-Τσίπρας, αντί να τους υποδεχτώ στο αεροδρόμιο

Κατ’ αρχήν, τα σχόλια του ΑΛΕΞ στο τέλος, με καλύπτουν.
Από εκεί και πέρα όμως, οφείλω μια ενημέρωση, επειδή ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
Βάσει των εφαρμοζομένων κανόνων εθιμοτυπίας ( επίσημοι ), ο πρωθυπουργός δικαιούται επισήμου υποδοχής, εκτός και εάν ο ίδιος δεν το επιθυμεί.
Σε αυτήν παρευρίσκονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Τελέια και παύλα.
Για τους αρχηγούς κομμάτων, ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ακόμα και εάν είναι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Απολύτως εξακριβωμένα, τα εφάρμοζα επι σειράν ετών.
Γι’ αυτό λοιπόν, ας αφήσει τα ‘’σάπια’’ ο δήμαρχος, και ας ετοιμαστεί για Αεροδρόμιο.
http://ysterografa.gr/
    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δείχνει να… παραμερίζει τον μετριοπαθή χαρακτήρα του, και ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ θέτει ζήτημα να τον… επισκεφτούν στο δημαρχείο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας, αντί να τους υποδεχτεί ο ίδιος στο αεροδρόμιο.
    Τη σχετική αποκάλυψη κάνει ο “Βηματοδότης”, με τον Γιάννη Μπουτάρη να φέρεται να λέει:
Εγώ θα ήθελα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, όταν έλθουν στην πόλη μου, να με επισκεφθούν στο δημαρχείο, έτσι όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις, και όχι να τρέχει ο δήμαρχος σε αεροδρόμια να τους υποδεχθεί. Ευνουχίζουν έτσι την τοπική αυτοδιοίκηση.
    Μας κολακεύουν ότι δήθεν είμαστε συμπρωτεύουσα, ανεβαίνουν στην πόλη μας, αλλά δεν κάνουν καμία εξαγγελία για εμάς. Ανακοινώνουν οικονομικά θέματα τα οποία κανονικά θα έπρεπε να ανακοινώνουν στη Βουλή. Αν ήθελαν πραγματικά να δώσουν την πρέπουσα σημασία στην πόλη μας, θα έπρεπε να μας παρουσιάσουν (αν το έχουν) το πρόγραμμα προβολής κάθε μορφής τουρισμού και να το εντάξουν στο κυβερνητικό τους πρόγραμμα. Να μας παρουσιάσουν επίσης τα έργα υποδομής για τη Θεσσαλονίκη. Διαφορετικά τι έρχονται να μας πουν;”.
    Φυσικά, ο Γιάννης Μπουτάρης παραγνωρίζει το γεγονός ότι σε κάθε επίσκεψη επισήμου σε μια χώρα ή όλη, οι τοπικές αρχές είναι αυτές που τον υποδέχονται στην πύλη εισόδου της, συνήθως αεροδρόμιο, και δεν… πηγαίνει ο ίδιος να τους χτυπήσει την πόρτα στο γραφείο τους.
    Αυτό έλειπε, ο Κυριος* Δήμαρχος, ηγέτης της ...ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ  του Βυζαντίου (!) ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ της Ελλάδος, άμεσος διάδοχος των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, Αυτοκρατορικός προστάτης των τραβεστί κ.λ.π.  να μεταβεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί έναν απλό πρωθυπουργό και έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης του ..."κρατιδίου των Αθηνών" (!!!) .  Γι αυτό παρατηρήθηκε μεγάλη έλλειψη...καλαμιών στη Β. Ελλάδα.
   Χρησιμοποιούνται ευρύτατα στον...ποδηλατόδρομο της παραλιακής, κάπου εκεί στο Δημαρχιακό ΜΕΓΑΡΟ που ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών προκάτοχος του νυν Δημάρχου κατασκεύασε για να στεγάσει το...μεγαλείο του!!!  Πολύ σεμνότητα διακρίνει ορισμένους στη Θεσσαλονίκη!!!
ΑΛΕΞ
*Όπως απαιτούσε να γράφεται το κύριος, το "κ" με κεφαλαίο, κάποιος συμπατριώτης του, τ. πρόεδρος της δημοκρατίας....