ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Διάβαση πεζών για... αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη! Πεζός δεν περνάει σίγουρα

Η κατάσταση, είναι περισσότερο από εξοργιστική.
Πολλοί, λένε πολλά. Δεν έχει χώρους, …η ανάγκηγια δυό λεπτουδάκιανα, τώρα φεύγωμη φωνάζεις, δεν έγινε και τίποτα… και άλλα παρεμφερή.
Δέχομαι ότι υπάρχει πρόβλημα. Και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη.
Επειδή λοιπόν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να γίνεται ανεκτή η ασυδοσία ?
Προφανώς, τα γα’ι’δούρια ( ΓΙΑΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ) που παρκάρουν χωρίς να σέβονται τίποτα, αδιαφορούν για ενδεχόμενες κλήσεις, επειδή είτε τις σβήνουν, είτε τις αγνοούν, είτε και τις πληρώνουν, εφαρμόζοντας το αμίμητο ‘’ Με τον παρά μου, γ@@ω και την κυρά μου’’.
Στην περίπτωση, ‘’η λύση είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία’’. ΤΟ ΣΟΥΒΛΙ !
Εάν όταν πάνε να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, βρούν ΔΥΟ λάστιχα ‘’καθισμένα’’, τι θα κάνουν ?
Και λέμε ΔΥΟ, γιατί ρεζέρβα έχουν μία.
Η ταλαιπωρία που θα υποστούν, θα είναι μια δίκαιη ποινή για την γα’ι’δουριά τους. Το βέβαιο είναι, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ και θα είναι πολύ προσεκτικοί στο μέλλον.
Μη μου λέτε ότι αυτά δεν γίνονται σε…πολιτισμένες χώρες, ούτε ότι ‘’δίνω ιδέες’’.
Εγώ ο ταλαίπωρος, μια σκέψη έκανα
    Αναγνώστης του seleo καταγγέλλει την κατάσταση με το παρκάρισμα στις διαβάσεις πεζών. Δείτε φωτογραφία από χτεσινό περιστατικό.
    "Την Κυριακή 25/05/5014 στη διασταύρωση των οδών Παναγιώτη Ρέγκου και Πέτρου Συνδίκα, στο ύψος του κήπου του νερού στην παραλιακή στη Θεσσαλονίκη, η διάβαση πεζών είχε κλείσει από τα αυτοκίνητα της φωτογραφίας με αποτέλεσμα μια μητέρα με τα 4 παιδιά της, ένα εκ των οποίων ήταν σε αναπηρικό καρότσι, να μην μπορεί να κατεβάσει το καρότσι και να διασχίσει το δρόμο." Παναγιώτης Νικολάου