ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

.«Πετάξτε έξω τη Μακάμπι από την Ευρωλίγκα»!

Οι φίλαθλοι δείχνουν το σωστό δρόμο στις Ομοσπονδίες και τις ομάδες !
Και όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.
Στο κάτω – κάτω, από πότε έγινε το Ισραήλ Ευρωπα’ι’κό κράτος ?
Εάν ΤΟΛΜΑΕΙ άς αγωνισθεί με Ασιατικές ομάδες ( πχ ΙΡΑΝ, ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, κτλ )
    Οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων της ACB συνυπέγραψαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ζητούν να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα και απαιτούν την αποβολή της Μακάμπι από την Ευρωλίγκα.
    Ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη των επιχειρήσεων έχει ξεπεράσει τους 1.200 και οι Ισπανοί φίλαθλοι με κοινή τους ανακοίνωση ζητούν να σταματήσει άμεσα η γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας!
    Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα (Dracs 1991, Sang Cule), της Λαμποράλ Κούτσα (Indar Baskonia), της Εστουντιάντες (Demencia), της Ομπραντόιρο (Zona Norte), της Μάλαγα (Impresentables) και της Φουενλαμπράδα (Fuenlabrada Blues) υπέγραψαν κοινή ανακοίνωση με την οποία ζητούν την αποβολή της Μακάμπι από την Euroleague!
    Ο λόγος; ''Δεν πρόκειται να αγωνιστούμε με μια μπάλα λεκιασμένη με αίμα! Έχουμε μια πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία εκπροσωπεί μια χώρα που ισοπεδώνει τις παγκόσμιες αξίες.     Είμαστε αντίθετοι με τη συμμετοχή της Μακάμπι στη Euroleague μέχρι να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα! Πετάξτε τους από τη διοργάνωση'' αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Ισπανών φιλάθλων.