ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ (7)

Ξύλο για μάτια μιας 27χρονης παντρεμένης στα Τρίκαλα
Εάν μου πείτε ότι την λένε και Ελένη ( ιδέα δεν έχω ) σίγουρα θα πρόκειται για την… Ωραία !
Καλά, ο τάρανδος με τον …Πάρη τα έβαλε ?
Ποιος ο ρόλος του… Ιάγου ?
Η… Φρύνη ‘’την έβγαλε καθαρή’’ ?
Τελικά, έκανα μυθολογία-τραγωδία-θέατρο ‘’αχταρμά’’.
Αλήθεια, γιατί πάντα ο σύζυγος δέρνει τον εραστή και ποτέ το αντίθετο ?
trikalanews.gr
    Μια 27χρονη γυναίκα διατηρούσε κρυφό δεσμό με 23χρονο συνάδελφό της. 
    Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, την 27χρονη γυναίκα που εργαζόταν σε επιχείρηση στα Τρίκαλα, ερωτεύτηκε επίσης, ένας 30χρονος συνάδελφός της. Όταν μάλιστα της εξέφρασε τα αισθήματά του και εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, η εξέλιξη ήταν …απρόβλεπτη.
    Η οργή του 30χρονου από την απόρριψη, τον οδήγησε να τηλεφωνήσει στον σύζυγο της 27χρονης και να του αποκαλύψει την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τον 23χρονο.
    Εξαγριωμένος ο σύζυγος φέρεται να …έγδυσε και να ξυλοφόρτωσε άγρια τον εραστή στο παρκινγκ της επιχείρησης με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας.
Κατασχέθηκε κοντέινερ με 9 εκατ. λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ααααυτή είναι ‘’μπάζα’’!
    Κοντέινερ με σχεδόν εννέα εκατομμύρια πακέτα λαθραία τσιγάρα εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες.
    Οπως ανακοινώθηκε, κλιμάκιο του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με στελέχη του Β΄ Τελωνείου της πόλης, συνέλαβαν έναν 64χρονο κι έναν 48χρονο, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε προκαθορισμένη συνάντηση, προκειμένου να παραλάβουν τα παραστατικά έγγραφα εμπορευματοκιβωτίου, στο εσωτερικού του οποίου βρέθηκαν 8.990.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα.
    Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ τα τσιγάρα κατασχέθηκαν.
Τρανταχτά ονόματα της Θεσσαλονίκης στην ατζέντα της δολοφονημένης εκδιδόμενης.
Έ, και ? Αρκεί να μην κυκλοφορήσουν και το μάθουν οι γυναίκες τους, και γίνουν ρεζίλι σε κάποιους φίλους τους .
Όσο για το …’’τρανταχτά’’, έχω πολλές αμφιβολίες. Ο κάθε καλαμάκας, δεν είναι και … ‘’τρανταχτό’’ όνομα.
Έθνος 
    Τρανταχτά ονόματα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ατζέντα της 34χρονης εκδιδόμενης που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από 28χρονο Ουκρανό.
    Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τις σελίδες του «κόκκινου σημειωματάριου» προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας. Από τα στοιχεία δεν προκύπτει μέχρι στιγμής συμμέτοχη σπείρας και φαίνεται πως η 34χρονη Βουλγάρα εκδιδόταν στο σπίτι της δεχόμενη μόνο συγκεκριμένους πελάτες και κατά περίπτωση.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη κρατούσε αναλυτικά στοιχεία για τους επωνύμους της Θεσσαλονίκης που περνούσαν το κατώφλι του σπιτιού της.
    Η ατζέντα «καίει» επιχειρηματίες, δικηγόρους και golden boys διαφημιστικών εταιρειών της συμπρωτεύουσας, οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόκειται για άτομα γνωστά στο Πανελλήνιο, με οικονομική επιφάνεια, τα οποία επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διάστημα την «αφέντρα του σεξ» πληρώνοντας έως και 1.000 ευρώ για μια ώρα μαζί της.
"Αντρίκια" συμπεριφορά: Του είπε να χωρίσουν και αυτός τη βίασε, την χτύπησε, την κούρεψε, και την παράτησε γυμνή στην ερημιά
Στέλιος Μπαμιατζής
    Αυτό σημαίνει κατανόηση και επικοινωνία, κυρίως το δεύτερο. Ο 48χρονος δε δεχόταν ότι η σχέση που είχε με την 28χρονη είχε τελειώσει. Κι έτσι την ξυλοκόπησε, τη βίασε και την κούρεψε, σύμφωνα με την καταγγελία. Στην Ελλάδα του 2014
    Την καταγγελία για το απίστευτο περιστατικό έκανε το θύμα, η 28χρονη Ρουμάνα και τη διερευνά η ασφάλεια Ηρακλείου.
    Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο στο παρελθόν ήταν ζευγάρι, όμως η κοπέλα κάποια στιγμή αποφάσισε να διακόψει. Ακολούθησαν επίμονες προσπάθειες του 48χρονου για επανασύνδεση, οι οποίες όμως δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα καθώς η Ρουμάνα ήταν ανένδοτη.
    Ο Ηρακλειώτης, ο οποίος εργάζεται στα Χανιά, επιχείρησε για τελευταία φορά να μεταπείσει την πρώην φίλη του. Πήγε στο Ηράκλειο σε κατάσταση μέθης, όπως λένε οι πληροφορίες και της ζήτησε να συζητήσουν.
    Όμως η Ρουμάνα ήταν απόλυτα αρνητική. Ο 48χρονος, σε έξαλλη κατάσταση, την οδήγησε στην περιοχή του Μαραθίτη, όπου φέρεται να τη βίασε και να της έκοψε τα μαλλιά. Στη συνέχεια την παράτησε εκεί και τη βρήκαν διερχόμενοι, αφού η κοπέλα κατόρθωσε να φτάσει ως τον κεντρικό δρόμο.
    Φυσικά ο δράστης, σε μία ακόμα επίδειξη γενναιότητας, έχει εξαφανιστεί και γλίτωσε και το αυτόφωρο
Συνελήφθη για οφειλές-μαμούθ προς το Δημόσιο
http://www.real.gr/
    Για μεγάλες οφειλές προς το δημόσιο, οι οποίες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, συνελήφθη 54χρονη στη Ζαχάρω Ηλείας.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλών της, που παλαιότερα ασκούσε επιχειρηματική δραστηριότητα, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 1.282.148,75 ευρώ.


Aστυνομικός επιχείρησε να πάρει χρήματα από δημοσιογράφο που φρουρούσε.
Από το ένα ‘’αίσχος’’ στο άλλο.
Ποιος ( ή ποια ) είναι αυτός ο… περίφημος δημοσιογράφος που θέλει και προστασία ?
Προστασία με δικά μου λεφτά ? Αφού από εμένα ( και εσάς ) πληρώνεται ο αστυνομικός.
Γιατί δεν παίρνει ιδιωτική ασφάλεια αφού φοβάται ? Τι φοβάται ? Άσε… ξέρουμε
Ποιος πανηλίθιος εγκρίνει την διάθεση οργάνων της τάξεως για την… φύλαξη ‘’προσωπικοτήτων’’ ?
Από όπου και να το  πιάσεις, βρωμοκοπάει το πράγμα. Φυσικά, αφού θέλουν… ‘’ένστολους’’ για φύλαξη. Έτσι, χοντρέ ? Και σκοπιά στο σπίτι βάλαμε εμείς για να σε φυλάνε .
Κάποιος από την Αστυνομία θα μπορούσε να μας πεί εάν στον ΟΡΚΟ του αστυνομικού περιλαμβάνεται  και το να …φυλάει τα ‘’μπόσικα’’ του κάθε…. (Σσσσσς ! )
Πάντως, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ…  150 ευρώ ?????
enikos.gr
    Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 43χρονου υπαρχιφύλακα, για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.
    Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 43χρονος Υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, ο οποίος το προσεχές διάστημα αναλάμβανε υπηρεσία προστατευτικής φρούρησης δημοσιογράφου, απαίτησε από την ίδια, χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως, επικαλούμενος ψευδώς ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.
    Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η δημοσιογράφος παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε. Ο υπαρχιφύλακας συνελήφθη από αστυνομικούς, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και στη κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
    Ο συλληφθείς, με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέταση
Συνελήφθη 46χρονος από τη Λευκορωσία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
Δεν φταίει ο άνθρωπος….
Έτσι του είπαν ότι γίνεται εδώ πέρα…
    Αρχικά, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (περιοχή Αιγινίου Πιερίας), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, να έχει σταθμεύσει παράνομα το Δ. Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (ελκυστήρα – με επικαθήμενο), στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς να υπάρχει μηχανικό πρόβλημα και χωρίς να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα σήμανσης.
    Στην πρόσκληση των αστυνομικών να απομακρύνει το όχημα αυτός αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια με απειλές κατά των αστυνομικών αρνήθηκε τον αστυνομικό - τροχονομικό έλεγχο.
    Στη συνέχεια, έβαλε μπρος το όχημά του, τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να σταματήσει στα διόδια Αιγινίου για την καταβολή του προβλεπόμενου τέλους και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας των οδών που διέτρεξε.
    Οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας και Ημαθίας τον ακολούθησαν με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, όπου στα τελευταία διόδια συνελήφθη.
«Συμβόλαιο θανάτου» για 2.500 ευρώ...
http://www.real.gr/
    «Συμβόλαιο θανάτου» για τον 43χρονο γαμπρό τους, υπήκοο Αλβανίας, συνήψαν τον περασμένο Μάρτιο δύο ημεδαποί (αντρόγυνο) στους Γεωργιανούς Ημαθίας, οι οποίοι ανέθεσαν την ανθρωποκτονία σε 48χρονο, επίσης ημεδαπό, έναντι χρηματικής αμοιβής 2500 ευρώ!
    Το σχέδιό τους, στο οποίο εμπλέκονταν συνολικά πέντε άτομα, αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς τού Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, που προχώρησαν στη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων.
    Μάλιστα, της αρπαγής του 43χρονου, που συνέβη στις αρχές Αυγούστου, είχε προηγηθεί απόπειρα απαγωγής της 30χρονης συζύγου του από τον ίδιο 48χρονο. Η σορός του άτυχου άντρα δεν έχει ακόμη βρεθεί κι αναζητείται, αλλά όπως προκύπτει από μαρτυρίες είναι νεκρός.
    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, όλα ξεκίνησαν στις 2 Αυγούστου, όταν συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
    Ακολούθησαν έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις δύο παραπάνω υποθέσεις πέντε ημεδαποί, ηλικίας 48, 36, 54, 48 και 53 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα).
    Όπως προέκυψε, τον περασμένο Μάρτιο, το ανδρόγυνο, ηλικίας 54 και 53 ετών, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να προβεί στην ανθρωποκτονία του γαμπρού τους. Την δολοφονία του ανέθεσαν έναντι αμοιβής στον 48χρονο, ύστερα από υπόδειξη – διαμεσολάβηση άλλου 48χρονου, φιλικού τους προσώπου.
    Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, εντόπισε πριν από λίγες ημέρες (02.08.2014) τον άτυχο άντρα, σε συνεργασία με έναν 36χρονο.
    Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται. Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν. Ο 48χρονος, που τον μήνα Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας