ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Oι U2 γράφουν την μουσική για το μιούζικαλ Spiderman που θα ανεβεί στο Broadway


Μπορεί οι Έλληνες θεατές να μετρούν αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ στις 3 Σεπτεμβρίου, όμως ο Μπόνο και η παρέα του θα μας απασχολήσουν και πάλι γύρω στα ...

Χριστούγεννα «ντύνοντας» με τη μουσική τους τo μιούζικαλ με τον Σπάϊντερμαν που θα ανεβεί στο Μπρόντγουεϊ.

Ο άνθρωπος-αράχνη, η δημοφιλέστερη φιγούρα των Marvel κόμικς εδώ και 40 χρόνια, θα «σκαρφαλώσει» στο θεατρικό σανίδι το Δεκέμβριο με ένα έργο με τίτλο «Turn off the dark».Οι παραστάσεις ξεκινούν από τις 14 Νοεμβρίου ενώ η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου στο Foxwoods Theater.

Ο Σπάϊντερμαν, δεν είναι άλλος από τον φιλήσυχο Πίτερ Πάρκερ, που περνά ώρες απομονωμένος στο εφηβικό του δωμάτιο αναζητώντας τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Η ζωή του είναι απλή και συνηθισμένη και ο Πίτερ αποτελεί το κλασσικό παράδειγμα εφήβου-«φυτού», που όλοι κοροϊδεύουν και αποφεύγουν στο σχολείο.

Ώσπου ένα βράδυ, η ζωή του αλλάζει ξαφνικά. Το δάγκωμα μιας γενετικά μεταλλαγμένης αράχνης, τον μεταμορφώνει σε άνθρωπο-αράχνη, τον σούπερ ήρωα Σπάϊντερμαν που μαζί του μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές αναγνωστών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Michael Cohl, παραγωγός της παράστασης.

Σύμφωνα με το Reuters, το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ με την μουσική υπόκρουση των U2 και του The Edge, θα είναι το ακριβότερο στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ καθώς φήμες αναφέρουν πως το κόστος του θα αγγίξει τα 50 εκατ. δολάρια…