ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Στέλνουν Λιουμπόγια οι Γάλλοι

Ο Ντάνιελ Λιουμπόγια βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Ο Σέρβος στράικερ, ο οποίος προέρχεται από παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Γκρενόμπλ (10 γκολ) δήλωσε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Λουμπογια
Ο 31χρονος διεθνής αποτελεί καλή περίπτωση για τους "πράσινους" ενώ συν τοις άλλοις είναι προσιτός οκονομικά.


Η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Γκρενόμπλ ανέρχεται στις 500.000 ευρώ και ήδη αρκετές ομάδες του "σαμπιονά" εξετάζουν την περίπτωση του.


Μάλιστα η Νις μετά την παραχώρηση του Ρεμί επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του με τον Λιουμπόγια. Ο τελευταίος ωστόσο έβαλε φρένο στα συγκεκριμένα σενάρια.



"Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Όλα αυτά είναι φήμες των εφημερίδων" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιουμπόγια.


Μετά τον υποβιβασμό της Γκρενόμπλ στη Ligue 2, ο άλλοτε άσος της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του, παρά την αντίθετη άποψη της ομάδας του.



Το βιογραφικό του

Ο Λιουμπόγια γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1978 και μετράει 19 διεθνείς συμμετοχές (1 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σοσό το 1998 (62 συμ./20 γκολ), ενώ στη συνέχεια πέρασε από Στρασβούργο (123 συμ./34 γκολ), Παρί Σεν Ζερμέν (42 συμ./7), Βόλφσμπουργκ (8 συμ./1 γκολ), Στουτγκάρδη (30 συμ./8 γκολ), Αμβούργο (16 συμ.5 γκολ) και Γκρενόμπλ (34 συμ./10 γκολ).

sport24.gr
www.sportinforming9.blogspot.com