ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μετά τον Ντιόγκο άλλοι δύο

O Ντιόγκο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά αλλά έχει στο νου και μια-δυο μεταγραφές ακόμη.
Ο Ντιόγκο σε μία από τις πολλές προσπάθειές του


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε, μετά το φιλικό με τη Λα Κορούνια, θα τα ξαναπεί την Πεμπτη το μεσημέρι, για να πάρουν την οριστική απόφαση σε σχέση με τον Ντιόγκο που λίγο νωρίτερα είχε αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Μετά τους Φουστέρ και Νέμεθ, έρχονται ένας ή δύο ποδοσφαιριστές ακόμη.
Η μίνι σύσκεψη, στην οποία έδωσαν ακόμη το παρών, ο Σωκράτης Κομινάκης, ο κ.Βρέντζος και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγινε στην σουίτα του Β.Μαρινάκη όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Η υπόθεση Ντιόγκο δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει κάποιες σημαντικές εγγυήσεις από την πλευρά της Φλαμένγκο για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο Βαλβέρδε που δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει ο Ντιόγκο στην ομάδα, πιστεύει πως μπορεί να τον αξιοποιήσει, από την άλλη, όμως, δεν πρόκειται να πει όχι στην παραχώρησή του, εφόσον τα ανταλλάγματα για τον Ολυμπιακό είναι συμφέροντα.

Ο ίδιος ο Ντιόγκο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά η οριστική απόφαση θα ληφθεί το μεσημέρι σε νέα συνάντηση που θα έχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένας ή δύο ακόμη...

Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει το μεταγραφικό του ντεμαράζ, καθώς όπως ειπώθηκε και στη συνάντηση στο Καραϊσκάκη, θα αποκτηθούν ένας ή δύο παίκτες ακόμη, για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Ήδη έχουν οριστικοποιηθεί οι μεταγραφές των Φουστέρ και Νέμεθ. Ο πρώτος έρχεται την Πέμπτη το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ στην περίπτωση Νέμεθ υπάρχει πλήρης συμφωνία με τη Λίβερπουλ και απομένουν οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία με τον Ούγγρο στράικερ.

Επαφή για Ουρτάδο;

Προφανώς, ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση Ουρτάδο, που περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει την οριστική πρόταση των "ερυθρολεύκων", ενώ η αποχώρηση Ντιόγκο αναμένεται να φέρει έναν ακόμη καθαρόαιμο επιθετικό στο λιμάνι.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν και αποχωρήσεις μετά την... συνύπαρξη πολλών μεσοεπιθετικών παικτών. Μαρέσκα και Όσκαρ είναι τα δυο πρώτα ονόματα που ακούγονται, με τον Ιταλό, όμως, να έχει και πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Περισσότερα μετά το νέο ραντεβού που θα έχουν Μαρινάκης-Βαλβέρδε, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πραγματικό...μεταγραφικό οργασμό!


sport24.gr


www.sportinforming9.blogspot.com