ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Οι επόμενες μάχες...

Σήμερα (18/08) διεξάγεται το δεύτερο μέρος των play-off του Champions League με τους υπόλοιπους πέντε αγώνες. Σέντρα για όλες τις αναμετρήσεις στις 21.45.
Οι επόμενες μάχες...



Μετά την χθεσινή ποδοσφαιρική πανδαισία στα play-off του Champions League που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις ομάδες ενόψει της ρεβάνς, απόψε έχουμε το δεύτερο πιάτο των αγώνων. Να υπενθυμίσουμε πως τα play-off (ή 4ος προκριματικός γύρος) είναι η τελευταία φάση πριν τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Η πολύ ενισχυμένη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ (απέκλεισε την Ομόνοια στην προηγούμενη φάση) θα υποδεχτεί την Ισραηλινή Χάποελ. Στη Βασιλεία η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την ανίσχυρη Σεριφ από τη Μολδαβία ενώ στη Βρέμη θα έχουμε το ματς της ημέρας με τη Βέρντερ να υποδέχεται τη Σαμπτόρια. Η πάντα υπολογίσιμη δύναμη, Σεβίλλη θα αγωνιστεί στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπράγκα και τέλος η Παρτιζάν θα διασταυρώσει τα ξίφη της στο Βελιγράδι με τη Βελγική Άντερλεχτ. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Χάποελ Τελ Αβιβ (Ισραήλ)

Βασιλεία (Ελβετία) – Σεριφ Τιρασπολ (Μολδαβία)

Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) – Σαμπτόρια (Ιταλία)

Μπράγκα (Πορτογαλία) – Σεβίλλη (Ισπανία)

Παρτιζάν (Σερβία) – Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη NOVA εκτός από την αναμέτρηση της Βρέμης μεταξύ Βέρντερ και Σαπντόρια που θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τη ΝΕΤ.

gazzetta.gr