ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η πρόταση γάμου του Ρέμου!




Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μπορείς επιτέλους να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια. Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας "έσκασε"! Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται ο ορκισμένος εργένης Αντώνης Ρέμος έκανε ...πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή στην αγαπημένη του -και μοντέλο από την Κροατία- Υβόννη Μπόζνιακ μπροστά σε 3.000 κόσμο!

Εσύ λοιπόν μπορεί να περίμενες τόσα χρόνια να κάνει μια πρόταση στο Ζετάκι αλλά ο Αντωνάκης σου την έσκασε και έκανε την υπέρβαση ζητώντας από την Υβόννη -με την οποία φημολογείται ότι είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση μήνα- να τον παντρευτεί!


Στην βγήκε λοιπόν...απ’ τα αριστερά και άρπαξε την ευκαιρία αφού το Σάββατο το βράδυ βρέθηκε στο Νησί των Ιπποτών - συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου- με σκοπό να δώσει μια προγραμματισμένη συναυλία στα πλαίσια του καλοκαιρινού του τουρ.


Σου λέει παιδί μου, ο Ρέμος σαν τρελός κάνει για εκείνη αφού κατά τη διάρκεια της συναυλίας δε σταμάτησε ούτε λεπτό να αφιερώνει τραγούδια σε εκείνη αλλά και τον πολύ στενό του φίλο Τούρκο επιχειρηματία που ήταν μαζί με το ζευγάρι και έκανε παρέα στο Υβοννάκι όσο ο Αντώνης ήταν επί σκηνής!



Ενημέρωσε λοιπόν και το Σωτήρη, ότι μπροστά στα μάτια 3.000 ανυποψίαστων θεατών κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ο Ρέμος σταματάει σε κάποια φάση τα τραγούδια και παίρνει στα χέρια ένα μεγάλο καλάθι με τριαντάφυλλα πλησιάζοντας την παρέα στην οποία βρισκόταν η Υβόννη. Στη συνέχεια, κοιτώντας την βαθιά στα μάτια της λέει τις μαγικές λέξεις από το μικρόφωνο: "Τώρα σου κάνω πρόταση!".


Όπως είναι λογικό το κοινό τρελάθηκε και η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το μαγικό σου λέει βρε παιδί μου. Το κορίτσι έμεινε στήλη άλατος και ανήμπορη να αντιδράσει και να αρθρώσει λέξη, βούτηξε το Ρέμο και άρχισε να τον φιλάει!


Και σε ρωτάω: αφού το ζευγάρι καταφέρνει να συνεννοείται στα γερμανικά (είδες τι μεγάλο πράγμα είναι οι ξένες γλώσσες;) μιας και κανείς από τους δύο δε μιλάει τη μητρική γλώσσα του άλλου, πώς κατάλαβε το κορίτσι ότι της έκανε πρόταση; Θα μου πεις άμα είσαι τόσο ερωτευμένος πιάνεις πουλιά στον αέρα!