ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Συμφωνία με Λίβερπουλ για Νέμεθ

Οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κρίστιαν Νέμεθ, τον οποίο ήθελε και ο Παναθηναϊκός. Ξεκαθαρίζει του Ντιόγκο.
Μετά την συμφωνία με τον 28χρονος μεσοεπιθετικό της Βιγιαρεάλ, Νταβίδ Φουστέρ, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κρίστιαν Νέμεθ.
Ο Ολυμπιακός "απάντησε" στην κίνηση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2009 να πάρει τον Σεμπαστιάν Λέτο, "κλέβοντας" μέσα από τα χέρια των πράσινων τον Κρίστιαν Νέμεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" συμφώνησε με αυτήν της Λίβερπουλ για την αγορά του 21χρονου ποδοσφαιριστή και πλέον μένει να μιλήσουν με τον ίδιο τον Ούγγρο επιθετικό για να πέσουν οι υπογραφές.

Έτσι λοιπόν μετά την παραχώρηση του Ματ Ντάρμπισιρ και του Λουίς Ντιόγκο (δεν έχει οριστικοποιηθεί) σε Μπέρμιγχαμ και Φλαμένγκο αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε την τρύπα στην επίθεση, με έναν παίκτη που έχει παραστάσεις από την Ισπανία και έναν που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Ξεκαθαρίζει του Ντιόγκο

Αργότερα το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Λουίς Ντιόγκο στον Ολυμπιακό, αφού ο 22χρονος Βραζιλιάνος θα έχει συνάντηση τόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο είναι δεδομένο, όμως αν ο Βαλβέρδε απαιτήσει την παραμονή του Ντιόγκο στην ομάδα, τότε θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας.

Το who is who του Κρίστιαν Νέμεθ

Ο Νέμεθ γεννήθηκε στην πόλη του Γκιόρ της Ουγγαρίας στις 5 Ιανουαρίου του 1989 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της ΜΤΚ.

Μετά από μια διετία με πολύ καλές εμφανίσεις (37 ματς / 14 γκολ), η Λίβερπουλ ξεχώρισε το ταλέντο του και τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2007. Ο νεαρός Ούγγρος δεν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, όμως δόθηκε δανεικός αρχικά στην Μπλάκπουλ και στη συνέχεια στην ΑΕΚ.

Με την Ένωση αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια την σεζόν 2009-2010 και πέτυχε τρία γκολ, όμως οι συχνοί τραυματισμοί και η συμμετοχή με την Εθνική του ομάδα, δεν τον άφησαν να δείξει το σπουδαίο του ταλέντο.

sport24.gr
http://sportinforming9.blogspot.com/2010/08/blog-post_9817.html