ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

"Άγγλος" ο Οντεμβίγκι



Αρνητική κατάληξη έχει η περίπτωση απόκτησης του Πίτερ Οντεμβίγκι από τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να ανακοινώνει στα αγγλικά ΜΜΕ την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Μπρομ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Λοκομοτίβ Μόσχας αποφάσισε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αποτελούσε εδώ και καιρό προτεραιότητα του, απορρίπτοντας ταυτόχρονα πρόταση του Παναθηναϊκού καθώς επίσης και της αγγλικής Φούλαμ.



"Το πιο πιθανό είναι ότι ολοκληρωθεί η μεταγραφή την Τρίτη (17/8). Έχω ήδη υπογράψει το συμβόλαιο μου. Το μόνο που έχει απομείνει να τα βρουν οι δύο ομάδες και τότε το όνειρο μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα.

Προτίμησα την Γουέστ Μπρομ διότι εδώ και πολύ καιρό ήθελα να παίξω στην Αγγλία. Ομως, πρέπει να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για το ενδιαφέρον του.

Είναι ένας μεγάλος σύλλογος", είπε χαρακτηριστικά ο 29άχρονος φορ, ο οποίος είχε δύο συμμετοχές στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με τη φανέλα των "σούπερ αετών" (η μία μάλιστα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας).

Όσο για τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο όπως εκτιμά η αγγλική ιστοσελίδα "Skysports" ο παίκτης θα γίνει κάτοικος "Χόθορνς" με λιγότερα χρήματα από τις 8.500.000 λίρες που ζητούσε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού η Λοκομοτίβ για να τον παραχωρήσει.