ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σουηδός διαιτητής απέβαλε παίκτη επειδή… αερίστηκε εντός γηπέδου.



Αμάν πιά αυτοί οι διαιτητές….
Ούτε το ‘’τούρμπο’’ δεν αφήνουν να βάλουν οι παίκτες….
    Σουηδός διαιτητής αποφάσισε να αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή, όχι επειδή προέβη σε κάποιο σκληρό μαρκάρισμα ή λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς, αλλά επειδή… αερίστηκε εντός γηπέδου!
    Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα «μικρής» κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος και πρωταγωνιστής ήταν ο επιθετικός της Järna, Adam Lindin Ljungkvist. Ο παίκτης είδε δύο κίτρινες κάρτες κι έτσι την κόκκινη, με τη δεύτερη κίτρινη να τη δέχεται επειδή αερίστηκε εντός γηπέδου.
    Ο διαιτητής θεώρησε «αντιαθλητική» τη συμπεριφορά του Adam, καθώς -σύμφωνα με το παίκτη-νόμιζε πως «αερίστηκε» προς κάποιον άλλο παίκτη στο γήπεδο.
    «Με πονούσε το στομάχι, οπότε απλά την άφησα», είπε ο 25χρονος στην σουηδική εφημερίδα Länstidningen Södertälje. «Πήρα δυο κίτρινες και μετά κόκκινη. Ναι, σοκαρίστηκα, είναι το πιο παράξενο πράγμα που μου έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.
    «Ρώτησα τον διαιτητή ‘δεν επιτρέπεται να αεριστώ λίγο;’ 'Όχι', μου απάντησε... Δε το καταλαβαίνω, αλλά ίσως σκέφτηκε ότι αερίστηκα στο χέρι μου και την πέταξα σε αυτόν. Αλλά δεν το έκανα», πρόσθεσε.
    Από τη μεριά του, ο διαιτητής δήλωσε: «Το θεώρησα εσκεμμένη πρόκληση. Το έκανε επίτηδες και ήταν ανάρμοστο. Επομένως, πήρε κίτρινη κάρτα. Το να προκαλέσεις κάποιον με μία πορδή δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο ή φυσιολογικό».