ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Aποκάλυψη: Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή



ΜΠΡΑΒΟ ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Δηλαδή, τι θέλετε να πείτε ? Ότι η ΕΑΑΣ συμπλέει με την ‘’Χρυσή Αυγή’’ ? Εάν αυτό θέλετε να πείτε, να το πείτε ΚΑΘΑΡΑ.
Εάν το θεωρείτε ‘’αποκάλυψη’’, έρχεστε 3οι, 4οι, ή νιοστοί, δεν ξέρω, αφού και η ίδια η ΕΑΑΣ ανακοίνωσε την συνάντηση, αλλά και πολλά μπλόκ την ανήρτησαν (7.Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με το Λαϊκό Σύνδεσμο "Χρυσή Αυγή") ( 7/11/14)
Μήπως έχετε να πείτε τίποτα για το παρακάτω? (10.Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με ΣΥΡΙΖΑ ) ( 3/11/14 )
Όπως πριν από καιρό ανακοίνωσε η ΕΑΑΣ, έχει προγραμματίσει συναντήσεις με ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Και όταν λέμε ΜΕ ΟΛΑ, εννοούμε ΜΕ ΟΛΑ !
Εκτός και εάν έχετε τη γνώμη, ότι οι φορείς των Αποστράτων Αξιωματικών πρέπει να συναντώνται μόνο με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που είναι στην κυβερνηση.
Η φερόμενη ως….. ‘’αποκάλυψη’’, κατά την γνώμη μου προβάλλεται για την ενεργοποίηση του… κοινωνικού αυτοματισμού !
Και ύστερα, λένε ότι όσοι αδικούν τους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντάς τους αργυρώνητους και ‘’στημένους’’, έχουν άδικο… Αφού ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, και στην περίπτωση, το ‘’κεφάλι’’ είναι η ίδια η ‘’Εφημερίδα των Συντακτών’.
    Γύρω από το ίδιο τραπέζι και κάτω από το πορτρέτο του Νίκου Μιχαλολιάκου συναντήθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με το προεδρείο της θεσμικά αναγνωρισμένης Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).
    Όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» (απ' όπου και η φωτογραφία), η σκανδαλώδης συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και τα δύο μέρη συμφώνησαν για «κοινούς αγώνες» και «κοινά προγράμματα». Είναι χαρακτηριστικό πως η ΕΑΑΣ ανακοίνωσε επισήμως τη συνάντηση στις 5 Νοεμβρίου.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, η συνάντηση διάρκεσε μία ώρα και εκ μέρους της Χρυσής Αυγής «παρευρέθηκαν ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και μέλος της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι ευρωβουλευτές αντιστράτηγοι ε.α. κ.κ. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, και ο διευθυντής Προσωπικού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος».
    Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του τελευταίου. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», όχι μόνο αναφέρεται με την πρωτοφανή, για κόμμα, ιδιότητα του «διευθυντή προσωπικού», αλλά κυρίως επειδή ως οικονομικός υπεύθυνος και προσωπικός λογιστής (μαζί με τη σύζυγό του) του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης, σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ διατηρεί δύο ασφαλιστικές εταιρείες, την «Εξέλιξη ΕΠΕ» και την «Κίνηση Sub Agent ΕΠΕ», με τις φερόμενες ως έδρες τους να είναι ανύπαρκτες, και με συμμετοχή στα κεφάλαιά τους δύο κυπριακών offshore εταιρειών, της Palmsun Holdings Ltd και της Stormia Investments Ltd, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι εγκατεστημένες και στην Ελλάδα, αλλά διαπιστώθηκαν «ανύπαρκτες κατά τον έλεγχο»!