ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ (2)

47χρονος καλλιεργούσε κάνναβη στην αυλή του σπιτιού του!
ΤΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΑ ?  ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ !
    Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας 47χρονος Έλληνας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
    Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα του σπιτιού του προαναφερόμενου βρέθηκαν στην αυλή δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 και 1,20 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.
Οικογενειακή υπόθεση η... λαθρεμπορία- Πατέρας και γιος πιάστηκαν με 474 φιάλες ποτών
    Συνελήφθησαν χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο άτομα 51 και 28 ετών (πατέρας και γιος), για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
    Αρχικά, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που επέβαινε ο 51χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
    Ακολούθως, σε έρευνα του σπιτιού του 51χρονου στο οποίο βρισκόταν ο 28χρονος, καθώς και του καταστήματος των προαναφερομένων, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 474 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας.
Συνελήφθη για υπόθεση υπεξαίρεσης ο Παναγιώτης Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου
    Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη ο Παναγιώτης Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της βουλευτού, υπουργού και ευρωβουλευτού της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για υπόθεση υπεξαίρεσης. Συγκεκριμένα αστυνομικοί τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στην Εκάλη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου πέρασε τη νύχτα.
    Ο Κουτσίκος πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σε βάρος του είχε εκδοθεί πολυετής καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση στην εταιρεία που διατηρούσε και δραστηριοποιούνταν στον ιατρικό, χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα.
Τίναξαν στον αέρα για δεύτερη φορά εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία -Το κτίριο ανήκει στην αδελφή του Γιάννη Σμπώκου
    Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, στο κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στη Νέα Ερυθραία, όπου στεγάζεται το εστιατόριο «La Scala», αλλά και το σπίτι της αδελφής του πρωην γ.γ. εξοπλισμών επί 'Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Σμπώκου.
    Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα στα βόρεια προάστια, προκλήθηκαν πάλι σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο, και σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα απ' έξω, ενώ έσπασαν τζάμια σε κοντινά κτίρια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
    Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί ερευνούν τον χώρο για την ανεύρεση στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida λίγη ώρα πριν τις 4 τα ξημερώματα μια μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη, σταμάτησαν έξω από το κατάστημα. Εκεί βρισκόταν δύο άνδρες ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι οι οποίοι είχαν αναλάβει τη φύλαξη του κτιρίου. Οι άγνωστοι τους πλησίασαν και τους κάλεσαν να φύγουν αμέσως από το σημείο. Αμέσως μετά πέταξαν ένα μασούρι δυναμίτιδας στην είσοδο του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.
    Σημειώνεται ότι, στις 15 Μαΐου είχε σημειωθεί η πρώτη έκρηξη στον ίδιο χώρο που ισοπέδωσε το εστιατόριο. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση απο την Ασφάλεια Αττικής.
Προφυλακιστέος ο εμπρηστής του Καρέα, που έβαζε φωτιές επειδή του άρεσε να βλέπει τα πυροσβεστικά
    Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 39χρονος άνδρας που συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία του εμπρησμού και την πρόκληση δύο πυρκαγιών στην περιοχή του Καρέα.
Ο κατηγορούμενος ο οποίος κατά την απολογία του το περασμένο Σάββατο είχε δηλώσει ότι προκάλεσε τις φωτιές γιατί του άρεσε να βλέπει να πηγαινοέρχονται τα πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.
    Οι δύο πυρκαγιές ξέσπασαν την Κυριακή, 6 Ιουλίου, και την Παρασκευή, 11 Ιουλίου.
Θρίλερ στη Μύκονο: Άγρια δολοφονία μέσα σε σπίτι -Αναζητούν την ταυτότητα του θύματος
    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας ενός άνδρα σε σπίτι της Μυκόνου.
    Το πτώμα του βρέθηκε από αστυνομικούς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου. Για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πτώματος, τα αίτια και τις συνθήκες διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.