ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Υψηλόβαθμοι οπλαρχηγοί του ISIS νεκροί στην Άνμπαρ του Ιράκ!!



Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
www.tribune.gr
    Ο διοικητής της σιιτικής ιρακινής πολιτοφυλακής Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Κατρί Αλ Ομπέιντι, ανακοίνωσε τον θάνατο τεσσάρων υψηλόβαθμων οπλαρχηγών του ISIS.
    «Τέσσερις σημαντικοί οπλαρχηγοί του ISIS, εκ των οποίων οι δύο Σαουδάραβες, σκοτώθηκαν στην περιοχή Αλ Μπαγκντάντι της δυτικής επαρχίας Άνμπαρ ύστερα από επίθεση των ιρακινών δυνάμεων».
    Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι σκοτωμένοι οπλαρχηγοί ανήκαν στην πρώτη γενιά τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που κατέλαβαν την Άνμπαρ.
    Το Σάββατο η ιρακινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε θέσεις τζιχαντιστών στα σύνορα Ιράκ – Συρίας, σκοτώνοντας κι έναν οπλαρχηγό από την Τσετσενία.
    Συνολικά 30 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, συμπεριλαμβανομένου ενός οπλαρχηγού από την Τσετσενία, σκοτώθηκαν από ιρακινά αεροπλάνα στα δυτικά της Άνμπαρ.
    Από την ίδια επιδρομή αεροπορική καταστράφηκαν και 14 οχήματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
    Το Σάββατο η ιρακινή σιιτική πολιτοφυλακή απέκρουσε τρεις επιθέσεις των τζιχαντιστών σε στρατηγικής σημασίας περιοχές της επαρχίας Άνμπαρ.
    Οι Ιρακινοί σιίτες πολιτοφύλακες, που πολεμούν στο πλευρό της κυβέρνησης του Ιράκ, προκάλεσαν μεγάλες απώλειες στους επιτιθέμενους τζιχαντιστές