ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ανοίγει ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα του κόσμου



fpress.gr
    Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και τα νησιά που αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς για τους τουρίστες είναι στα άμεσα και τα μεσοπρόθεσμα σχέδια της
    Την πρώτη πολυτελή μονάδα της στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανοίξει η ξενοδοχειακή αλυσίδα Wyndham Hotel Group μέσα στους πρώτους μήνες του 2017. Η εταιρεία Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, έχει ήδη ξεκινήσει την ανακατασκευή του κτιρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.
    Σε ότι αφορά στην αλυσίδα Wyndham Hotel Group, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ως προς τον αριθμό των ξενοδοχείων αλυσίδα στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο περίπου 8.000 μονάδων, δυναμικότητας 679.100 δωματίων, σε 73 χώρες.
    «Η Αθήνα δεν είναι η πρώτη στάση μας στην Ελλάδα, καθώς διαβλέπουμε ευκαιρίες για πολλά από τα brand μας σε όλη τη χώρα, από το κέντρο πόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έως τους προορισμούς διακοπών στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Wyndham Hotel Group, Νταν Ραφ.
    «Παρακολουθούμε εδώ και καιρό την ελληνική αγορά, αναζητώντας την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία στον ξενοδοχειακό τομέα», σημείωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής της Zeus International Χάρης Σιγανός.
Το Wyndham Grand Athens
    Στην Αθήνα το ξενοδοχείο της θα ονομαστεί Wyndham Grand Athens και θα λειτουργήσει σε κτίριο παλαιότερου ξενοδοχείου επί της πλατείας Καραϊσκάκη, το οποίο ανήκει στη Βιοχάλκο.
    Με την ολοκλήρωση της επένδυσης το Wyndham Grand Athens θα διαθέτει 273 δωμάτια, 2.500 τ.μ. χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, σπα, και Roof Garden 450 τ.μ. με πισίνα.