ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Λοβέρδος μετά την ΕΔΕ για την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, "ανακάλυψε" ότι φταίει



Καλά, τόσα χρόνια στο ‘’κουρμπέτι’’, δεν ήξερε ότι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να είναι παρών στη δοξολογία ?
Ας αφήσει τον Μάρτιο. Καλύτερα να πάει σε 132 δοξολογίες μετα από ‘’Χ - 2’’ χρόνια, όπου ‘’Χ’’ τείνει στο άπειρον ( έ, κάτι θυμάμαι )
    Συγγνώμη ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου.’’την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο δοξολογίες,’’ είπε
Νέοι καιροι, νέα ήθη.
    Το γραφείο του υπουργείου Παιδείας ευθύνεται τελικά για την απουσία του υπουργού από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, όπως προέκυψε από την ΕΔΕ, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
    "Το γραφείο το δικό μου φταίει, άρα εγώ. Και ζητώ συγγνώμη", είπε ο κ. Λοβέρδος. Παράλληλα, σημείωσε πως οι γραμματείς του δεν πρόκειται να υποστούν καμία επίπληξη για το γεγονός ότι το χαρτί της ενημέρωσης παράπεσε, ενώ συμπλήρωσε: "Επειδή εδώ είμαστε και θα είμαστε με την εκλογή του νέου ΠτΔ, την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο δοξολογίες!".
    Παράλληλα, προανήγγειλε πως οι διδακτικές ώρες που θα χαθούν εξαιτίας των καταλήψεων στα σχολεία θα αναπληρωθούν με κάθε τρόπο.
    "Ούτε ώρα, ούτε εβδομάδα, ούτε ημέρα δεν θα χαθεί από την εκπαιδευτική διαδικασία", τόνισε ο υπουργός Παιδείας διευκρινίζοντας πως οι ώρες που θα χαθούν θα αναπληρωθούν και από την πενθήμερη σχολική εκδρομή.