ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Φωτόπουλος: Να σκίσουμε τα φύλλα πορείας Άδωνις: Θα απολυθούν όσοι δεν πάρουν τα φύλλα επίταξης

Μην νομίζει κανείς ότι κάνω τον αβανταδόρο της κυβέρνησης, αλλά τέτοιους ‘’τύπους’’ σαν το Φωτόπουλο, δεν τους αντέχω.
Ας μας πεί τα προσόντα του, τα πτυχεία ( ή’’ φτυχεία’’) του, πόσες ώρες την ημέρα δουλεύει, τα ‘’μπόνους’’ του, τις ‘’αμάκες’’ του, τις ‘’κοπάνες’’ του, τις ‘’συνδικαλιστικές’’ ελευθερίες του και τόσα άλλα, και μετά να μας πεί ότι παίρνει μόνο 1.400 ευρώ.
Δηλαδή, ποσα ήθελε να πάρει ? Υπομονή όμως, το επόμενο βήμα των σαπιοκοιλιάδων συνδικαλιστών, είναι η βουλή ή ‘’βολή’’ για πιο σωστά.
Όσο για τα Φύλλα Πορείας, είτε τα σκίσουν είτε όχι, το ίδιο είναι . ΙΣΧΥΟΥΝ !
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΡΕ !!!!!!!
http://www.real.gr/
    «Μετά από 29 χρόνια δουλειάς παίρνω 1.400 ευρώ» είπε ο πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha και κάλεσε τους εργαζομένους στη ΔΕΗ να σκίσουν τα φύλλα πορείας αν φθάσουν στα χέρια τους.
    «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πετάξουμε τα φύλλα πορείας και θα προτείνω στους εργαζομένους της ΔΕΗ να τα σκίσουμε γιατί χωρίς εμάς… γρανάζι δεν γυρνά. Χωρίς εμάς δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια» είπε ο κ.Φωτόπουλος.
protothema.gr
Μίλησε και το…τέρας ευφυίας!
     «Για την ΔΕΗ αποφασίζει η Βουλή και η κυβέρνηση και όχι οι συνδικαλιστές» τόνισε  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
     «Αν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αρνηθούν να πάρουν τα φύλλα επίταξης, θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα απολυθούν». Αυτό υποστήριξε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας τους συνδικαλιστές να μην τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα.
    «Φαντάζομαι πως κανείς δεν θέλει να απολυθεί τέτοια εποχή», σχολίασε ακόμη, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο νόμος να μην εφαρμοστεί.
    Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «αστραπιαία ταχύτητα» με την οποία έδρασε η κυβέρνηση με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, λέγοντας με νόημα, μεταξύ άλλων, πως «για την ΔΕΗ αποφασίζει η Βουλή και η κυβέρνηση και όχι οι συνδικαλιστές».