ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Σόιμπλε, ειρωνικός: Το πρόγραμμα θα εκτελείται από την Τρόικα που δεν θα την λέμε Τρόικα!



     Ξεκάθαρος εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προσερχόμενος στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup.
     Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε χαρακτηριστικά «δεν περιμένω αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση, αλλά εξαρτάται από το τι θα μας πει ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα».
      «Δεν έχει να κάνει με “κόκκινες γραμμές”, υπάρχει ένα πρόγραμμα που πρέπει να ολοκληρωθεί» σημείωσε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε «Το ελληνικίο πρόγραμμα θα συνεχίσει να εκτελείται από την Τρόικα, αλλά απ΄ότι φαίνεται δεν μπορούμε να αποκαλούμε πλέον Τρόικα».
     Στη συνέχεια ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι «Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στις δεσμεύσεις του προγράμματός της» για να συνεχίσει λέγοντας «Η Ελλάδα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, αλλά με ενδιαφέρει να ακούσει ποιο είναι το πλάνο της έξω από το πρόγραμμα».
Το Τρίο Στούτζες και η Τριπλή Απειλή
     Δεν πρόλαβε να ξεστομίσει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την ατάκα του περί διαφορετικής ονομασίας της Τρόικα και οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να του δώσουν ιδέες.
      «Η Τρόικα θα συνεχίσει να εποπτεύει αυτό το πρόγραμμα όπως και να τη λέμε», είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα και η ανταπόκριση από τους χρήστες του Twitter ήταν άμεση, κάνοντας απίστευτες προτάσεις για εναλλακτική ονομασία, από το Τρίο Στούτζες, μέχρι την Τριπλή Απειλή, με έμπνευση από μία επαγγελματική ομάδα πάλης που ονομαζόταν έτσι, ένα tweet που συνοδευόταν και από τη σχετική φωτογραφία.
     Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές προτάσεις:

- Τρίο Στούτζες
-Περεστρόικα
-Τρεις σωματοφύλακες
- Ο καλός ο κακός και ο άσχημος
- MAD JEDI (τρελός τζεντάι) από τα αρχικά του ονόματος του Μάριο Ντράγκι και του Γερούν Ντάισελμπλουμ.
- Τρες αμίγκος
- Τρεις ρηγάδες
- Τριπλή απειλή