ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

H Αποπλάνηση του Λαφαζάνη



kourdistoportocali.com
    H ανακοίνωση της ανέμελης συνιστώσας με το εμβληματικό όνομα Κομμουνιστική Τάση ότι απορρίπτει την συμφωνία του Eurogroup και ζητά συνέδριο και εκλογής νέας ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ σήμανε συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου.
    Η Τάση είναι μία από τις πιο μεγάλες συνιστώσες μια και τα μέλη της ξεπερνούν τούς 3 αλλά όχι τους 7 και μόλις μετά βίας χωράνε σε τριάρι στο Παγκράτι.
    Τα μέλη της Κομμουνιστικής Τάσης διαβάζουν ανελλιπώς Κάρολο Μάρξ, Ελένη Λουκά και τις παρεμβάσεις του έγκριτου συνταγματολόγου Αλέξη Μητρόπουλου κατά του Αλέξη Τσίπρα, επειδή ο πρωθυπουργός δεν τον έκανε υπουργό.
    Αυτό που έκανε το Μαξίμου να ανησυχήσει ακόμη πιο πολύ με την διαφοροποίηση της Τάσης είναι το γεγονός ότι οι 6 οπαδοί της στήριξαν την road trip συνιστώσα Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
    Χάρη στην Αριστερή Πλατφόρμα ο Παναγής και ο Στρατούλης έγιναν υπουργοί στα γεράματα για να μπορούν να μοιράζονται την αύρα του Γιάνη Βαρουφάκη στα υπουργικά συμβούλια.
    Πάντως ο πιο κρυφός θαυμαστής του Γιάνη Βαρουφάκη είναι ο Κατρούγκαλος.
    Ο Κατρούγκαλος ζητά από την γραμματέα του με το μπλέ μαλί να υποκλέπτει από την γραμματέα του Βαρουφάκη το πρόγραμμα του Γιάνη. Ετσι ο Κατρουγκαλίξ γίνεται σκιά του Βαρουφάκη. Τις προάλλες που ο Βαρουφάκης πήγε στο Εθνικό Θέατρο με την σύζυγό του, λίγο πιο πίσω αποκολουθούσε ο ξακουστός Κατρουγκαλίξ ο οποίος τραβούσε με το κινητό του συνέχεια φωτογραφίες του Βαρουφάκη τις οποίες αργότερα θα τις έκανε πόστερ στο δωμάτιό του όπως η θεία του τον Jim Morrison.
    O Kατρουγκαλίξ ακολουθώντας σαν σκιά τον Βαρουφάκη ελπίζει ότι μπορεί να περισσέψει και καμμιά γκόμινα και για τον ίδιο.
    Ο Κατρουγκαλίξ είναι η πιο γνωστή συνιστώσα του Γιάνη Βαρουφάκη. Κι αν ο αγαθός γίγαντας Κατρουγκαλίξ είναι έτοιμος να παραιτηθεί όταν θα δεχθεί το πρώτο γιαούρτι δεν συμβαίνει το ίδιο με την δαιμονισμένη Αριστερή Πλατφόρμα.
    Το Μαξίμου έπρεπε να βρει ένα τρόπο να απαλλαγεί από την κριτική της Αριστερής Πλατφόρμας για την συμφωνία πριν αναγκασθεί να την διαγράψει. Ετσι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την βοήθεια του Πάνου Καμμένου ο οποίος αναλάμβανε όλες τις επικίνδυνες αποστολές-αυτές που η CIA αποκαλούσε βρώμικες δουλειές.
-Αλεξη, άστο πάνω μου...
    Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έδωσε εντολή στον Τέρενς Κουικ να κάνει κάστινγκ στα νέα ρωσικά εξοπλιστικά συστήματα με ύψος πάνω από 1,80 και αναλογίες Eugenia Volodina.
    Mάλιστα με εντολή του υπουργού ένα C-130 της Π.Α. θα ήταν στην διάθεση του υπερυπουργού Λαφαζάνη όταν δεν ήταν εύκαιρο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Στο C-130 που θα χρησιμοποιούσε ο Παναγής, ο Τέρενς φρόντιζε να επιβιβαστούν για τις ανάγκες του υπουργού μια πλατφόρμα με Ρωσίδες καλλονές σαν την Volodina. Οι Volodines θα έχουν ρόλο αεροσυνοδών στις πτήσεις του Παναγή.
    Επειδή ο Παναής δεν είναι μοναχοφάης παίρνει πάντα μαζί του σ΄αυτές τις αποστολές τους φίλους του Στάθη Κουβελάκη, Αντώνη Νταβανέλο και Ρούντι Ρινάλντι. Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Πάνου Καμμένου για να αποπλανήσει την Αριστερή Πλατφόρμα.
    Σε περίπτωση δε που η Αριστερή Πλατφόρμα επιλέξει τον μοναχικό δρόμο της ρήξης χωρίς τις Volodines, ο Τσίπρας έχει εξασφαλίσει ήδη την υποστήριξη εκατομμυρίων θαυμαστριών του Βαρουφάκη αλλά και ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι δεν θέλουν να ξαναδούν ζωγραφιστούς κάτι τύπους σαν τον Βρούτση, τον Χαρδούβελη και την Αθηνά Δρέττα.
    Οσο ο Τσίπρας κρατάει κρυμμένους στην ντουλάπα τους πασοκονεάντερταλ και "πουλάει" Βαρουφάκη δεν έχει να φοβάται τίποτε. Αν αρχίσει να βγάζει από τις ντουλάπες Τσουκαλάδες,
καληνύχτα σας...