ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η μανία των κομμάτων με ηθοποιούς, μοντέλα και επώνυμους



Προφανώς το ‘’πειραμα’’ πέτυχε στο παρελθόν, γιατί όχι και στο παρόν και το μέλλον ( υπάρχει? )
Γνωστό σε όλους, και στα κόμματα φυσικά, ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αποτελείται από ‘’φελούς’’, και σε αυτούς απευθύνονται.
Γιατι, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο ωραίος κώλος, τα όμορφα βυζιά , η καλή ( συζητήσιμο, εξαρτάται σε ποιους απευθύνεται ) φωνή ή οτιδήποτε σχετικό τέλος πάντων, μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό στην…. Σωτηρία της Ελλάδος.
Σε …. Άλλα πράγματα, ναι, μπορούν να προσφέρουν ΠΟΛΛΑ !
http://www.iefimerida.gr              
    Την ώρα που τα κόμματα αλληλοκατηγορούνται για το ποιος ευθύνεται για την κρίση και τα αδιέξοδα στα οποία έχει βρεθεί η χώρα, κατέθεσαν για ακόμα μία φορά ψηφοδέλτια με ονόματα ηθοποιών, αθλητών και ανθρώπων της εγχώριας showbiz, δείχνοντας ποιους επιλέγουν για να βγάλουν την Ελλάδα από τη δεινή θέση της οικονομικής κρίσης!
    Αντί οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα να εντοπίσουν ανθρώπους που να μην υπολογίζουν το πολιτικό κόστος και να διαθέτουν τεχνοκρατική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση, επιλέγουν την εύκολη λύση των «επωνύμων» υποψηφίων, ανεξαιρέτως θέσεων και ιδεολογίας, που θα εξασφαλίσουν τους περισσότερους σταυρούς στη μάχη της κάλπης στις 25 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη του πόσο έχει απαξιωθεί η πολιτική.
    Τα κόμματα επιλέγουν ανθρώπους της εγχώριας showbiz για να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση!
    Στα ψηφοδέλτια των κομμάτων μπορούν οι ψηφοφόροι να επιλέξουν ανάμεσα σε μοντέλα, τηλεπερσόνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και αθλητές.   
Οι celebrities στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
     «γαλάζιο» στρατόπεδο, το επιτελείο της ΝΔ, μετά το «πολιτικό μπαμ» που έκανε με τη μεταγραφή της Αντζελας Γκερέκου, αποφάσισε να ομορφύνει κι άλλο τις υποψηφιότητες με την επιλογή του πρώη μοντέλου και τηλεπερσόνας Νόνης Δούνια, η οποία διεκδικεί τον σταυρό των ψηφοφόρων στην Α’ Πειραιά. Μάλιστα, για να μη μείνουν παραπονεμένοι και οι ψηφοφόροι της μεγαλύτερης περιφέρειας, αποφασίστηκε να κατέβει υποψήφια στη Β’ Αθηνών και η προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Κατερίνα Καλαγκμπόρ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τους ηθοποιούς
    Με τον ΣΥΡΙΖΑ, μία θέση στη Βουλή διεκδικούν οι προερχόμενοι από τον χώρο του θεάματος πρώην ηθοποιοί Μαρία Κανελλοπούλου και Μάνια Παπαδημητρίου στη Β' Αθηνών, ο Γιώργος Πάντζας στο Υπόλοιπο Αττικής, αλλά και η Άννα Βαγενά στη Λάρισα. Η κα Βαγενά στις εκλογές του 2012 εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ, αλλά τότε ο Γιώργος Παπανδρέου τη διέγραψε μέσα σε μία μέρα, επειδή δεν ψήφισε το Μνημόνιο.
Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει σε αθλητές
    Στο ΠΑΣΟΚ, στη μάχη του σταυρού στη Β' Αθηνών κατεβαίνει ο χρυσός ολυμπιονίκης στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις προηγούμενες εκλογές. Στην Α' Θεσσαλονίκης συμμετέχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Γιάννης Γούναρης.
Οι επιλογές του Περισσού
    Ούτε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας απέφυγε τα τελευταία χρόνια τον πειρασμό να εκλέξει διάσημους, οι οποίοι ωστόσο δεν μπόρεσαν να διακριθούν στο Κοινοβούλιο για το έργο τους. Το ΚΚΕ τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον γνωστό προπονητή μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο, ενώ υποψήφιοι για μία ακόμα θητεία θα είναι οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου, Λίλα Καφαντάρη, καθώς και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Συνωστισμός «επωνύμων» στο Ποτάμι
    Υποψήφιοι με το Ποτάμι είναι ηθοποιοί και πρώην αθλητές. Συγκεκριμένα, στην Α' Αθηνών κατεβαίνει η ηθοποιός Εφη Βενιανάκη, στη Β' Αθηνών ο προπονητής μπάσκετ Μέμος Ιωάννου, αλλά και ο προπονητής και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Στέλιος Προσαλίκας. Μαζί τους και η γνωστή ηθοποιός Γιώτα Φέστα. Στο Υπόλοιπο Αττικής οι ψηφοφόροι θα συναντήσουν την ηθοποιό Σοφία Κομηνέα. H ηθοποιός Σοφία Κομηνέα είναι μητέρα γνωστής κολυμβήτριας Στην Α' Πειραιώς η ολυμπιονίκης του πόλο Σταυρούλα Αντωνάκου, ενώ στη Β' Αθηνών ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Νίκος Ορφανός (ήταν στο Ποτάμι από την ίδρυση του κόμματος). Στη Μεσσηνία, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.
 Οι ΑΝΕΛ κατεβάζουν τον Κριστόφ Βαζέχα
    Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης και το πρώην μοντέλο Ελενα Κουντουρά θα διεκδικήσουν εκ νέου μία θητεία στη Βουλή πλάι στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος προχώρησε σε μία μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση, αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κριστόφ Βαζέχα. Παράλληλα, ο κ. Καμμένος έφερε στο κόμμα του και τον επί πολλά χρόνια σκηνοθέτη της Αννίτας Πάνια, αλλά και γνωστών ταινιών Όμηρο Ευστρατιάδη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.
Στην Τελεία του Γκλέτσου η Στανίση
    Ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να βάλει... Τελεία στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, δημιουργώντας το δικό του κόμμα και κατεβάζοντας ως υποψήφια την τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, η οποία είπε πως θέλει να αναλάβει το... υπουργείο Πολιτισμού. Στη Β’ Αθηνών με την Τελεία υποψήφια θα είναι και η Φωτεινή Τσιτσιγκού, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story 1.