ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση της Νόνης Δούνια στις κριτικές για τις γυμνές φωτογραφίσεις της



Είμαι υποχρεωμένος να το δημοσιεύσω.
    Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία, παλιές γυμνές φωτογραφίσεις της Νόνης Δούνια επανήλθαν στη δημοσιότητα. Τι απάντησε η ίδια.
    Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές, αρκετά sites στο διαδίκτυο επανέφεραν στο προσκήνιο φωτογρα­φίες της Νόνης Δούνια από το πα­ρελθόν, να ποζάρει για lifestyle περιοδικά της εποχής.
    Βέβαια, τις συ­γκεκριμένες φωτογραφίες συνοδεύουν και σχόλια τύπου "Κα-Νό-νη Δούνια".
    Αυτό είναι κάτι που δεν της κάνει εντύ­πωση. "Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες", ξεκαθαρίζει σε αποκλειστική συνέντευξή της στο People και καταλήγει: "Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση".