ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/7/2020)


    Πιστεύω, πως η σύνθεση των Τοπικών Συμβουλίων της ΕΑΑΣ, θα έπρεπε να ανακοινωθεί επισήμως στι site της ΕΑΑΣ και όχι να ψάχνουμε να την βρούμε από εδώ και από εκεί. Τελικά, την βρήκα στο site της ΕΑΑΣ Σερρών. Δεν είναι και τόσο άπειροι στην ΕΑΑΣ, ώστε να μην καταλαβαίνουν πως αυτό ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Δεκα λεπτά δουλειά ήταν!
------------------------------------------
    Παίρνω μηνύματα από παντού για κινητοποιήσεις όλων με ψηφίσματα, συγκεντρώσεις κτλ, για την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί από τον Ερντογάνη. Η γνώμη μου; Να ‘χαμε να λέγαμε! Σε ποιο σοβαρό θέμα, οι όποιες κινητοποιήσεις εφεραν αποτέλεσμα; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! Απλώς, για να λέμε πως…κάτι κάνουμε και εμείς….. Τα σοβαρά θέματα, θέλουν και σοβαρές αντιδράσεις, από υπεύθυνους σοβαρούς ανθρώπους. Υπάρχουν τέτοιοι; Και τι θα μπορούσαν να κάνουν; Πρότεινα την αναγκαστική απαλλοτρίωση του Προξενείου Θεσσαλονίκης. Εν γνώσει πως, εάν κάναμε κάτι τέτοιο, οι τούρκοι θα έκαναν το ίδιο σε διάφορα ιστορικά κτίριά μας στην Τουρκία ( πχ προξενείο Σμύρνης). Και θα πηγαίναμε «ένα σου και ένα μου». Καλύτερα αυτό, παρά το «ένα σου και δέκα μου» που εφαρμόζουν οι τούρκοι του Ερντογάνη.
------------------------------------------
    Οι εικόνες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σαν τζαμί, κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, και γέμισαν θλίψη, οργή και αγανάκτηση όλους τους Χριστιανούς όλων των δογμάτων. Τώρα, κλαίμε…. Το φίδι, το χτυπάμε στο κεφάλι όταν είναι μικρό, πρίν να  μεγαλώσει!
------------------------------------------
    Έ, τι περιμένεις, όταν κάποιοι ( Άγγλοι ευτυχώς…) θέλουν να δώσουν όνομα στο παιδί τους ΕΩΣΦΟΡΟ! Η λογική, απεβίωσεν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!