ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Το Βloomberg αποκαλύπτει το σατανικό σχέδιο της Μέρκελ εις βάρος της χώρας μας



kontranews.gr
dialogoi
    Θανάσιμη παγίδα επιχειρεί να στήσει η Ανγκελα Μέρκελ Χιτλερμέρκελ στον Αλέξη Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο «Bloomberg». Το σατανικό σχέδιο της Γερμανίδας καγκελαρίου, όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα, προβλέπει την τεχνητή παράταση των διαπραγματεύσεων, ώστε να στερέψει η ρευστότητα στην Ελλάδα και να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας.
    Τα καταχθόνια σχέδια της κ. Μέρκελ Χιτλερμέρκελ , πάντως, δεν είναι άγνωστα από την ελληνική πλευρά, αφού ο κίνδυνος αυτός είχε επισημανθεί από την Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξη της στον Αιμίλιο Λιάτσο, στο «KONTRA 24», πριν τις εκλογές, θεωρείται δε βέβαιο ότι θα ακυρωθεί, από τη δυναμική που αναπτύσσεται και οδηγεί στην απομόνωση του Βερολίνου.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του οικονομικού ειδησεογραφικού πρακτορείου η Άνγκελα Μέρκελ Χιτλερμέρκελ σκοπεύει να κρατήσει τις διαπραγματεύσεις για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες έτσι ώστε να τελειώσουν τα χρήματα της Ελλάδας και έτσι με αυτό τον τρόπο να στριμώξει τη χώρα ακόμα περισσότερο, ενισχύοντας παράλληλα και τη διαπραγματευτική της δύναμη.
    Το Bloomberg αναφέρει πως η Άνγκελα Μέρκελ Χιτλερμέρκελ πιστεύει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να χρεοκοπήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, καθώς διαθέτει αποθέματα μέχρι τότε που μπορούν να την κρατήσουν για άλλους λίγους μήνες. Ωστόσο, το περιβάλλον της Μέρκελ Χιτλερμέρκελ θεωρεί πως τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου αυτά τα αποθέματα θα έχουν εξανεμιστεί και μόνο τότε θα επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις, με την Ελλάδα στριμωγμένη στη γωνία.
    Το δημοσιεύμα αναφέρει επίσης γιατί τα περιθώρια διπλωματικών ελιγμών είναι περιορισμένα για την γερμανίδα καγκελάριο. Οι τοπικές εκλογές στο Αμβούργο τον Φεβρουάριο και την Βρέμη τον Μάιο δυσκολεύουν την Άνγκελα Μέρκελ Χιτλερμέρκελ να προχωρήσει σε υποχωρήσεις έναντι των ελληνικών προτάσεων, ενώ όσο βλέπει η Μέρκελ Χιτλερμέρκελ να αυξάνονται τα ποσοστά του Αντιευρωπαϊκού κόμματος στην Γερμανία, τόσο θα σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα.
    Πάντως, η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ Χιτλερμέρκελ δεν θέλησε από το Βερολίνο να σχολιάσει όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, λέγοντας πως δεν θα σχολιάσει μεμονωμένα όλες τις λεπτομέρειες που διαδίδονται.
    Μάλιστα, η κ. Μέρκελ Χιτλερμέρκελ δεν θέλησε ούτε να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος στους Financial Times δήλωσε πως η Ελλάδα αποσύρεται από το αίτημα για διαγραφή του χρέους και θα ζητήσει ανταλλαγή χρέους.
    Ωστόσο, όπως αναφέρει το Reuters, η Γερμανίδα καγκελάριος χαρακτήρισε κάτι παραπάνω από κατανοητό η ελληνική κυβέρνηση να επεξεργάζεται ακόμα τις θέσεις της σημειώνοντας πως «μόνο λίγες ημέρες ανέλαβε καθήκοντα».