ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ελεύθερος ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας



Αποφυλακίστηκε μετά από 21 χρόνια
Αυτό ακριβώς ή περίπου αυτό εννοούμε, όταν λέμε ‘’Δικαιοσύνη’’ ?
Να αποφυλακίζονται δολοφόνοι ?
Μήπως έτσι, προκαλούμε την εφαρμογή της Αυτοδικίας ??????
Ποιος θα την κατηγορήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση? Όχι εγώ πάντως…..
    Η ομάδα των σατανιστών της Παλλήνης είναι μετά από 20 χρόνια ελεύθερη, καθώς μετά την Δήμητρα Μαργιέτη και τον Μάνο Δημητροκάλη, ελεύθερος είναι πλέον και ο αρχηγός τους Ασημάκης Κατσούλας.

   Τον Δεκέμβρη του 1993 έγινε γνωστή η δράση και τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών που έγιναν γνωστοί στη χώρα ως «Σατανιστές της Παλλήνης» και δολοφόνησαν δύο γυναίκες, την 14χρονη Δώρα Συροπούλου και την 28χρονη Γαρουφαλιά Γιούργα, σε τελετές μαύρης μαγείας τον Αύγουστο του 1992 και τον Αύγουστο του 1993.
    Η Μαργέτη είχε κατηγορηθεί για συνέργεια και απο το 2001 έμεινε ελεύθερη, ο Δημητροκάλης εξέτισε τα 2/3 της ποινής και βγήκε απο τις φυλακές πέρυσι και τώρα το ίδιο ίσχυσε και για τον Κατσούλα, γνωστό και ως «Μαύρο Αγγελο» ή «γιο του εωσφόρου» που είχε ποινή για δις ισόβια και 12 μήνες. Οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ύστερα από παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών τον Ιούνιο 1995.
    Ο εγκέφαλος της οργάνωσης, Ασημάκης Κατσούλας, απολύθηκε μετά από 10 μήνες από το αίτημα αποφυλάκισης του, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμφανίζεται υποχρεωτικά δυο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, παρακολουθείται διακριτικά από τις αρχές και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Περιορισμένο είναι και το δικαίωμα στις επαφές του, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης δύο ανήλικων κοριτσιών.