ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας και Βαρουφάκης στο στοίχημα - Ο κόσμος ποντάρει αν θα βάλουν ή όχι γραβάτα



    Η γραβάτα έχει γίνει θέμα μείζονος σημασίας στα έδρανα της ελληνικής Βουλής αλλά και στις συζητήσεις των Ελλήνων πολιτών τις τελευταίες μέρες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κάποιες στοιχηματικές εταιρείες δεν διστάζουν να προσφέρουν στον κόσμο αποδόσεις για το αν θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας ή όχι.
    Αν και τα περισσότερα φώτα πέφτουν πάνω στις στυλιστικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη, είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιρειών για το αν τελικά θα βάλει γραβάτα μέσα στο 2015 ή όχι.
    Όποιος πιστεύει ότι τελικά θα φορέσει – είτε αυτή που του έκανε δώρο ο Ματέο Ρέντσι είτε κάποια άλλη – μπορεί να ποντάρει σε απόδοση 6.17 και αν επαληθευτεί τότε θα έχει πάρει το πονταρισμένο κεφάλαιό του επί έξι φορές. Οι περισσότερες πιθανότητες βέβαια είναι να μη φορέσει γραβάτα ο κ.Τσίπρας κάτι που πληρώνει μόλις 1.09. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όποιος ποντάρει 10 ευρώ, παίρνει πίσω 10,90.
    Βέβαια, υπάρχει και η «μάχη» του Πρωθυπουργού με τον Υπουργό Οικονομικών για το ποιος θα φορέσει περισσότερες φορές γραβάτα μέσα στο 2015.Η ισοπαλία είναι το φαβορί και πληρώνει σε απόδοση μόλις 1.54 ενώ τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Γιάνης Βαρουφάκης προσφέρονται στο 4.63.