ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...!



Τι νομίζατε, ότι τόσο εύκολα θα γλυτώναμε από τις ‘’πράσινες κάμπιες’’ ?
Bomber
    Τι νομίζατε, πως θα ξέφευγε η Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ; Το "πρώτη φορά αριστερά", είναι παραμύθι για τους ημίχαζους. Εκείνους, που τρώνε πάντα τον "παπά" και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Δείτε, λοιπόν, ποιοι κυβερνούν και σε αυτούς προσθέστε όλους τους συνδικαλιστάδες και τα λαμόγια που έσπευσαν να τρουπώσουν στη νέα πολιτική δύναμη για να παίρνουν τεμπέλικα τους μισθούς:
    Πρώτος και καλύτερος ο πρωταγωνιστής των ημερών με τα πουκάμισα έξω και τα πανάκριβα κασκόλ το "σύμβολο του σεξ" (που, να το θυμάστε, αυτός θα μας γ@μ#σει για τα καλά...), ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.
    Ακολουθεί η Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία προορίζεται να αναλάβει τη θέση της μη εκτελεστικής προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.  Ένα πόστο άκρως σημαντικό για την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.
    Επόμενος στη λίστα ο Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, ο γιος του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, ενός εκ των κορυφαίων Αμερικανών κεϊνσιανών οικονομολόγων. Ο κ. Γκαλμπρέιθ, οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.
    Επόμενη στη λίστα είναι η Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ν ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη