ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σαουδική Αραβία: "Νόμος του θεού" η παιδεραστία



vieinter
    Τελικά μόνο λόγια είναι όσοι μιλούν για μεταρρυθμίσεις στο Ισλάμ. Στην Σαουδική Αραβία μια προσπάθεια να σταματήσουν οι γάμοι παιδιών, φαίνεται πως έχει άδοξο τέλος μετά τη δήλωση του μεγάλου μουφτή της χώρας, βάσει της οποίας δεν υπάρχει τίποτα κακό στους γάμους ανήλικων κοριτσιών με μεγαλύτερους – ενίοτε πολύ μεγαλύτερους – άνδρες. Πρόκειται, ουσιαστικά, για επίσημη θεσμοθέτηση της παιδοφιλίας, υπό την αιγίδα του Μωάμεθ.
    Πριν από δύο χρόνια το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας πίεζε για τη θεσμοθέτηση ενός κατώτατου ορίου ηλικίας, κάτω του οποίου θα απαγορευόταν ο γάμος κοριτσιών.
    Το θέμα παρέμενε σε εκκρεμότητα όμως μέχρι να αποφανθεί ο μεγάλος μουφτής σείχης Αμπτούλ Αζίζ, ο οποίος και, εμποτισμένος από τα “σοφά” νάματα του κορανίου, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στους γάμους κοριτσιών, ακόμα και κάτω των 15 ετών.
    Έτσι, με θρησκευτική βούλα, το θέμα έκλεισε και τα κοριτσάκια στην Σαουδική Αραβία θα συνεχίσουν να υποφέρουν, ελέω Αλλάχ και του “προφήτη” αυτού Μωάμεθ, με την συνεργασία, φυσικά, και των επί Γης αντιπροσώπων τους.
    Και ο προκάτοχός του Αζίζ είχε αποφανθεί το ίδιο το 2011, δηλώντας μάλιστα τότε, πως τα κορίτσια μπορούν να παντρεύονται ακόμα και αν βρίσκονται στην κούνια, αφού ο “ιερός νόμος”, η διαβόητη σαρία, δεν θέτει όριο ηλικίας. Άλλωστε ο “προφήτης” έδειξε πρώτος τον δρόμο όταν νυμφεύθηκε την Αϊσά
όταν αυτή ήταν έξι ή επτά χρονών!
    Φυσικά ο “σοφός” δάσκαλος του Ισλάμ δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το οκτάχρονο κοριτσάκι που πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου του, όταν ο “σύζυγός” του έκρινε σκόπιμο να το βιάσει. Ούτε σχολίασε τον θάνατο ενός κοριτσιού 12 ετών που πέθανε στη γέννα, ούτε για 10χρονο κορίτσι που μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει από την “αγκαλιά” του 80χρονου “συζύγου” του.
    Αυτά όλα είναι απλώς λεπτομέρειες. Αυτό που μετρά μόνο είναι ο “ιερός νόμος”. Άλλωστε ο ίδιος μουφτής έχει, δημόσια, καλέσει τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν κάθε χριστιανικό ναό που θα συναντήσουν.