ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ



http://www.apodytiriakias.gr
    Από φάτσα δείχνει φαβορί για ηλίθια. Είναι κόρη μεγιστάνα και το πρώτο που λανσάρει είναι τα αμεταχείριστα μπαλκόνια της. Φρέσκα, φρεσκότατα, ζουμερά, ολοστρόγγυλα βυζιά, πυρωμένα λες και είναι αχάιδευτα για μήνες. Το κορίτσι χώρισε, πήρε διαζύγιο και λόγω ότι ο πατέρας της, ο Ελληνοαμερικάνος Τζων Κατσιματίδης, δεν ξέρει τι έχει, θεωρείται η καλύτερη νύφη της αγοράς.
    Ρωτάω. Την παίρνεις; Να κάνουμε μια άσκηση. Ρωτάω, την παντρεύεσαι; Ας ξεχάσουμε τον πρώτο σύζυγο της, ο ορισμός του κρυόκωλου. Του κατεψυγμένου πέους. Ας περιοριστούμε στη νύφη και τις χάρες της. Είπαμε, κάνουμε μια άσκηση.
    Η Αντρέα, έτσι λέγεται η χαζοβιόλα κόρη του Έλληνα κροίσου, όπου βρεθεί κυκλοφορεί μοστράροντας το πλούσιο στήθος της. Για να προκαλεί τον άλλονα, αυτό είναι το βασικό μου προσόν, αυτό δείχνω, κι αυτό, το στήθος μου, έχει τις ανάγκες του, να χουφτωθεί, να φιληθεί.
    Ας υποθέσουμε ότι ένας άνδρας σαγηνευθεί από τα πράγματι δύο εκρηκτικά κανόνια της Αντρέα. Αυτή, αν την παντρευτείς θα κάτσει καλά; Ο γαμπρός αποδειχθεί κελεπούρι, ικανοποιεί τις ανάγκες των δύο βυζιών, τα περιποιείται ερωτικά και στοργικά, δεν τα αφήνει παραπονεμένα.   Η βυζού θα κάτσει καλά; Ή, θα θέλει κι άλλα, εννοώ έξω από τον σεξουαλικό τομέα. Η λειψή στο μυαλό, δηλαδή, επειδή ο μπαμπάκας της έχει χαρτί, να σου περνιέται για κάποια.
    Που το πάω; Μια κοπέλλα σαν την Αντρέα, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από κόρη χοντρολεφτά, είναι αδύνατο να δικαιωθεί σα γυναίκα, σα σύντροφος άντρα. Αδύνατο να γνωρίσει την πληρότητα.
    Προσωπικότητα δεν έχει. Μυαλό δεν έχει. Θα σε πάρει κάποιος, αν σε πάρει, για δύο λόγους. Ή, για τα λεφτά σου ή, για τα βυζιά σου. Κι αυτή, τι θα κάνει; Θα κοιμάται κάθε βράδυ τρισευτυχισμένη και θα ξυπνάει τρισευτυχισμένη γιατί δίνουν χαρά στον άνδρα της τα βυζιά της. Ή, τα λεφτά της.