ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25Ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015



Συμφωνώ σε όλα, εκτός από την προτροπή.
Θυμίζω το σοφό των Αρχαίων ημών προγόνων ( σε μετάφραση)
’Όταν στασιάζει η πόλη ( πολιτεία ), όποιος δεν πάρει τα όπλα υπέρ μίας μερίδας, θα είναι άτιμος ( ανέντιμος )’’
ΟΣ Δ’ ΑΝ, ΣΤΑΣΙΑΖΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΜΗΔΕ ΜΕΘ’ ΕΤΕΡΩΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΕΙ, ΑΤΙΜΟΣ ΕΣΤΩ
Δηλαδή, θα δημιουργήσουμε άλλοθι στον εαυτό μας, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ( που δεν θα πάνε ), ότι ‘’ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ’’ ?
Θα αποφασίσουμε με την οργή, με την λογική, με ό τι θέλει ο καθένας, αλλά ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
Γιατί, είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε συνένοχοι.
Φίλες και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,
    Έκπληκτος ο Ελληνικός Λαός παρακολούθησε τον απίστευτο ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος κατά το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας των ψηφοδελτίων των επαγγελματικών κομμάτων προς τις εκλογές. Η άνευ προηγουμένου γελοιότητα των υποψηφίων ως πολιτικών αλλά και ως προσωπικοτήτων και το ατέλειωτο παζάρι για ένα κάθισμα στο κοινοβούλιο έδειξαν για μια ακόμη φορά την βαθιά κρίση που βρίσκεται όχι μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Είναι αποτυχημένη κάθε προσπάθεια περιγραφής της νοσηρότητας που εμφάνισαν οι στρατιές των πολιτικάντηδων και οι ηγεσίες των κομμάτων  διότι δεν υπάρχουν λέξεις και νοήματα. Μία μόνο αίσθηση προκλήθηκε στους Έλληνες και στις Ελληνίδες. Της απερίγραπτης αηδίας. Αλλά και της θλίψης διότι πλείστοι αγνοί και μαχητές μέχρι τώρα πατριώτες υπέκυψαν στις κομματικές σειρήνες και δηλητηρίασαν τους αγώνες τους βάζοντας το όνομά τους στα δυσώδη ψηφοδέλτια.
    Μοναδικό κίνητρο πολιτικής δράσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτευομένων στην Ελλάδα απεδείχθη ότι είναι η εκλογή τους. Εκλογή  με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε κόμμα με σκοπό την ικανοποίηση των βιοποριστικών τους αναγκών. Αυτό επιβεβαιώνει την ορθότητα των ισχυρισμών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,  ο οποίος διακήρυξε την ήττα και τον θάνατο των δήθεν πολιτικών ιδεολογιών και αρνήθηκε να αυτοπροσδιοριστεί στο ξεπερασμένο φάσμα αριστερά - δεξιά .Από τον αναχρονιστικό εθνικισμό μέχρι τον σοσιαλισμό και τους κωμικούς εκπροσώπους του αλλά και τη νοσταλγία της επανάστασης του προλεταριάτου, μόνο φαιδρά μειδιάματα προκαλούνται σε κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη. Τα περί πολιτικών ιδεολογιών είναι αστειότητες. Οι πολιτικές ιδεολογίες δεν εξυπηρετούν τίποτα άλλο παρά τον διχασμό των πολιτών που παράγει ψηφοθηρικούς καρπούς. Η εικόνα των σημερινών πολιτικών κομμάτων δικαιώνει τον σκοπό που έθεσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από την ίδρυσή του . Την διάλυση των φαύλων κομμάτων και την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος με την εμφάνιση νέων κομμάτων και νέων προσώπων μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος. Με πολιτικό γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Σήμερα, πέραν πάσης αμφιβολίας, διαπιστώνεται από κάθε συνετή φωνή ως εθνική αναγκαιότητα.  Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που απέκτησε τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στις λαϊκές μάζες, ίσως σε όλη τη διάρκεια του νεοελληνικού κράτους, διαλύεται.  Με νομοτελειακή συνέχεια θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία. Άκρως διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας , υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και για το φοβερό μέλλον που αναμένει τις επόμενες γενιές. 
    Απέναντι σ΄αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, που τη σκεπάζει το απέραντο σύννεφο της ανθρώπινης ιδιοτέλειας, στις 25 Ιανουαρίου 2015, καλούνται οι Έλληνες εκλογείς να εκλέξουν δήθεν τους «εκπροσώπους» τους . Στην ουσία καλούνται να συμπράξουν στο έγκλημα κατά της Πατρίδος. Τι να εκλέξουν και μεταξύ ποίων να εκφράσουν την προτίμησή τους; Με ένα αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα που  εξαιρεί την αποχή , την λευκή και άκυρη ψήφο, που αφήνει απέξω από την κατανομή των εδρών τα κόμματα που βρίσκονται κάτω του 3% και που χαρίζει, κατά εξοργιστικό τρόπο, 50 έδρες στο κόμμα που πλειοψηφεί, ασχέτως ποσοστού του, για ποια δημοκρατία ομιλούμε; Στην πραγματικότητα τα κόμματα που θα συγκεντρώσουν ποσοστό 50% του εκλογικού σώματος , ίσως και λιγότερο, θα μοιραστούν 300 έδρες. Με ποία λογική έχουν  ψηφίσει αυτόν τον αισχρό νόμο τα κόμματα του περιβόητου « συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου»; Με τη λογική της συμφωνίας κυρίων. Το 2007 η ΝΔ, το 2009 το ΠΑΣΟΚ, το 2012 η ΝΔ και το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ ή νέο ΠΑΣΟΚ. Μία σου και μία μου. Όταν όμως ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος δεν επιθυμεί να προσέλθει στις κάλπες  με ποιο δικαίωμα μοιράζονται 300 έδρες; Ο Σύνδεσμος πρότεινε νέο εκλογικό σύστημα με κυμαινόμενο αριθμό βουλευτών ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής του Λαού. Αλλά αυτό φυσικά δεν εξυπηρετεί το πολιτικό σύστημα διότι του στερεί τη δυνατότητα να συναλλάσσεται και  να υπόσχεται απολαβές , χρήματα και προνόμια.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με το δικαίωμα που του έδωσαν 2 φορές με την ψήφο τους οι Έλληνες πολίτες σε εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, απευθύνεται στους φίλους του αλλά και σε κάθε πολίτη που σήμερα βρίσκεται κυρίως απέναντι στη συνείδησή του και ερωτά τι να ψηφίσει; 
Προτείνουμε  την αποχή από τις κάλπες.
    Έλληνες συμπατριώτες ζούμε σε μια εποχή που στην Πατρίδα μας ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε πλήρη ανυποληψία και κάθε έννοια δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας έχει καταρρεύσει. Κυβερνά ένα διεφθαρμένο και χαμηλού επιπέδου  πολιτικό σύστημα που κάθε βράδυ στα τηλεοπτικά παράθυρα, με τις δήθεν πολιτικές του αντιπαραθέσεις, προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ώστε να προσέλθουν στις κάλπες.
    Στις 25 Ιανουαρίου μείνετε μακριά από τις κάλπες. Μη πλησιάσετε τα εκλογικά τμήματα. Εκεί πεθαίνει η Ελλάδα. Με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας συμπράττετε στη συνέχιση του εγκλήματος και στο μαρασμό της ελληνικής νεολαίας. Μη δίνετε με τη ψήφο σας τη « δημοκρατική νομιμοποίηση» σ’ αυτούς που κατέστρεψαν την Πατρίδα και στα ποικιλώνυμα δόλια φερέφωνά τους. Η συνταγματική επιταγή της υποχρεωτικότητας της ψήφου αποτελεί ξεπερασμένο εκβιασμό προς τους πολίτες.
Αγαπητέ φίλε και φίλη,
    Η αποχή από την κάλπη δεν λύνει το πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος . Λύνει όμως το πρόβλημα της συνείδησής σου .Μείνε υπερήφανος και πραγματικά ελεύθερος. Μη συνδέεσαι ψυχικά με τους ολετήρες παίρνοντας στα χέρια σου τα μολυσμένα ψηφοδέλτια τους. Θα έρθει η ώρα που η Πατρίδα θα χρειαστεί τις τίμιες, αληθινά δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις και πρέπει να είσαι παρών όταν σε καλέσει . Απαλλαγμένος και λυτρωμένος από τις κομματικές σου εξαρτήσεις.
     Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μοναδική περίπτωση πολιτικού κόμματος σε όλη τη μεταπολίτευση που ιδρύθηκε από πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών, κατόρθωσε να συμμετάσχει 2 φορές σε εκλογές χωρίς καμιά οικονομική υποστήριξη. Προετοιμάζεται και θα είναι παρών και στην επόμενη εκλογική μάχη χάριν της Πατρίδος και μόνο.
                                                                                                           Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο