ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/10/2017)



Ανδρέας
      Συμφωνώ με την πρόταση του Δήμαρχου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, δηλαδή να μείνει το «ΑΒΕΡΩΦ» μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, ώστε να το επισκεφθούν περισσότεροι. Μόνο που υπάρχουν κάποια προβλήματα, κοινωνικά και οικονομικά.  Το «ΑΒΕΡΩΦ» έχει πλήρωμα, που έχει οικογένειες. Θα πρέπει να μείνουν χωρισμένες για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έκτακτα, χωρίς να προβλέπεται. Γιατί, το «ΑΒΕΡΩΦ» είναι μεν πλοίο, αλλά χωρίς μετακινήσεις. Επι πλέον, λογικό είναι να υπάρχει έκτακτη οικονομική παροχή τύπου «εκτός έδρας» στο προσωπικό. Υπάρχουν λεφτά για να γίνει; Εάν λυθούν αυτά ( και ενδεχομένως και άλλα που δεν γνωρίζω) τα προβλήματα, τοτε ΝΑΙ, να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.
---------------
    Μέχρι τώρα, ήξερα για την «Κολομβιανή γραβάτα». Να που μαθαίνουμε πως υπάρχει σαν όρος και η «Κολομβιανή Ανταλλαγή».
---------------
    Όσο για το άλλο, με τα 23 τελώνια, διαβάστε το . Δεν θα χάσετε τον χρόνο σας…..Με τόσα που έχουμε διαβάσει για τα φάρμακα, πρέπει να προσέχουμε διπλά και τρίδιπλα. Η σημαντική άνοδος των τιμών που τα αγοράζουμε εμείς οι υποτιθέμενοι «ασφαλισμένοι», μας δημιουργούν την διάθεση να ψάξουμε να τα βρούμε φθηνότερα. Και πρώτα – πρώτα, από το ίντερνετ. Μην το εμπιστεύεστε, σπανίως όσα λέει είναι σωστά. Τα φάρμακα – μαϊμού είναι χειρότερα από ότι φανταζόμαστε. Καλύτερα χωρίς φάρμακο, παρά με φάρμακο – μαϊμού.
---------------
    Προχτές, πήρα ένα ε-μαιηλ από κάποιον που διάβασε το μπλόκ ( δεν είναι στη λίστα αποδεκτών) με το οποίο προσπαθούσε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς απέναντί μου, να υπεραμυνθεί των κυβερνητικών θέσεων σε θέματα παιδείας και διεμφυλικών ( τα λεγόμενα «πουσταριά»). Δεν του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, ούτε κάνω τον κόπο να του απαντήσω. Απλώς, μου έδωσε μεγάλη χαρά το γεγονός πως οι χαρακτηρισμοί μου από τέτοια άτομα, δικαιώνουν την προσπάθειά μου.