ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γερμανία: Περαστικοί ενθάρρυναν έφηβο μετανάστη να αυτοκτονήσει -«Πήδα» του φώναζαν.



Οι Γερμανοί αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι είναι σαν τον Κόμοδο τον «φιλέσπλαχνο»!
Επιβεβαιώνουν τους εαυτούς τους !
http://www.iefimerida.gr/
    Σοκαριστική αναλγησία επέδειξαν Γερμανοί, οι οποίοι ενθάρρυναν έναν έφηβο μετανάστη να αυτοκτονήσει.
    Ο νεαρός Σομαλός πήδηξε τελικά από τον πέμπτο όροφο συγκροτήματος κατοικιών, στην πόλη Σμελν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
    Ο αρμόδιος για τη φροντίδα ομάδας νεαρών μεταναστών κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ένας 17χρονος Σομαλός είχε βίαιες τάσεις. Οταν οι δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν στο σημείο τον είδαν να κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου του πέμπτου ορόφου.
    «Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι περαστικοί έμειναν αρκετή ώρα να παρακολουθούν το συμβάν και φαίνεται ότι ακούστηκαν κάποιοι να φωνάζουν: ''άντε, πήδα''», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Σβεν Σράντε, καταδικάζοντας το γεγονός. «Αν κάποιος αντιμετωπίσει το συμβάν αυτό σαν να παρακολουθεί ταινία και μετά σκεφτεί ότι πρέπει να ενθαρρύνει κιόλας, είναι μια απίστευτη πράξη», πρόσθεσε.
    Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής τραβούσαν φωτογραφίες από κοντινά μπαλκόνια, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MDR. Το ίδιο μέσο ανέφερε ότι το αγόρι ζούσε στην περιοχή από τον Απρίλιο και είχε επιστρέψει στο διαμέρισμα όπου ζούσε στο Σμελν μαζί με άλλους μετανάστες νωρίτερα την Παρασκευή, αφού είχε περάσει μία εβδομάδα νοσηλευόμενος σε ψυχιατρική κλινική, καθώς έπασχε από κατάθλιψη.