ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/4/2020)


   Ακόμα, είμαστε «στα σπάργανα» με τις μελέτες για τον κορονοϊό. Τώρα, αποδεικνύεται ότι προσβάλει και τα ζώα! Ιδιαίτερα τα αιλουροειδή, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής. ( τίγρεις και λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο)
------------------------------------------
    Για να μην έχουμε αυταπάτες και φρούδες ελπίδες, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, πως ο κορονοϊός ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ! Μην περιμένει κανείς, σε 2-3 μήνες να τελειώσουν όλα και να επιστρέψουμε σε αυτό που λένε πολλοί «κανονικότητα». Ο Τσιόρδας, μας το λέει καθαρά και ξάστερα: Η προσπάθεια είναι για να έχουμε τα δυνατόν λιγώτερα κρούσματα, ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας! Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα κρούσματα, λίγα μεν, σταθερά δε.
------------------------------------------
    Και μία ευχάριστη είδηση, εάν οι μελέτες είναι σωστές. Το κάπνισμα λειτουργεί κατά του κορονοϊού! Απίστευτο; Και όμως… Αυτό λένε μελέτες! Βασικά, όχι το κάπνισμα στο σύνολο της διαδικασίας του, αλλά η νικοτίνη! Όμως, ας μην το πάρουν για δικαίωση οι καπνιστές. Αλλά, για φανταστείτε, να αποδειχθεί τελικά πως οι καπνιστές δεν προσβάλλονται από τον ιό… Τι έχει να γίνει! Από το «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ» θα πάμε στο «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ»! Και τότε, θα αναφωνήσωμεν εν χορώ: «ΚΙΚΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ»!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!