ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κοντονής: Να παραδώσουν τις έδρες τους όσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνήσουν στο ασφαλιστικό.



Βασικά, έχει δίκιο, αφού οι βολευτές δεν ψηφίστηκαν προσωπικά από το λαό, αλλά βγήκαν με λίστα του κόμματος.
Επομένως, πρέπει να κάνουν ό τι λέει το κόμμα!
Εκτός και εάν ξαφνικά απόκτησαν συνείδηση
Και δεν εννοώ μόνο τους Συριζαίους.
    Οσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τυχόν διαφωνήσουν με τη λύση που θα δοθεί στο ασφαλιστικό, θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους, δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής.
    «Θεωρώ ότι αυτό είναι καθήκον και υποχρέωση. Διότι όσοι πολιτευτήκαμε με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζαμε τα προβλήματα, οι δυνατότητες λύσεων ήταν προεκλογικά γνωστές», ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε συνέντευξή του στην Realnews, εξηγώντας αυτή τη θέση του.
    Ο ίδιος απέρριψε το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία χρειάζεται ειλικρινής διάλογος. «Αν προκύψουν συναινέσεις στα θέματα που θα τεθούν, θα είναι ευχάριστο. Αλλά να μετουσιωθεί ένας διάλογος για τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας σε οικουμενική κυβέρνηση είναι κάτι που έχει αποκλείσει η κυβέρνηση...», τόνισε.
    Ακόμη, αναφερόμενος στα εκτενή επεισόδια πριν από το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να μην γίνει τελικά η αναμέτρηση, ο κ. Κοντονής υπογράμμισε ότι θα ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει ο νόμος για επιπρόσθετα μέτρα, ενώ αποκάλυψε ότι έως το τέλος του χρόνου η Αστυνομία δεν θα φυλάσσει τους αγωνιστικούς χώρους.