ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Identitarians: Η επιχείρηση ανακατάληψης των γαλλικών πόλεων από τους λευκούς Γάλλους...

     Μετά από την πιο εντυπωσιακή ενέργεια ακτιβισμού που έχει παρατηρηθεί στη Γαλλία από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, στην οποία οι Identitarians (Ταυτοτιστές - μέλη της ‘Γενιάς της Ταυτότητας) κατέλαβαν τη στέγη του υπό κατασκευή τζαμιού του Πουατιέ (βλ. εδώ), αυτό το κίνημα έχει υποστεί διώξεις, παρακολουθήσεις, διείσδυση από ξένα στοιχεία και δυσφήμηση.
    Ωστόσο, η ιδέα και το κίνημα δεν μπορούν να σταματήσουν από τους προδότες και τους βαλτούς. Η ευρωπαϊκή ταυτότητα δεν θα ξεψυχήσει αθόρυβα μέσα στη νύχτα. Η αναγέννηση έχει ήδη αρχίσει.
Η Ευαισθητοποίηση για τον ρατσισμό κατά των λευκών και η εγκληματικότητα
    Οι Identitarians ξεκίνησαν μια συντονισμένη προσπάθεια να κάνουν τον «Αντι-Λευκό Ρατσισμό» μέρος του mainstream δημόσιου λόγου, ξεκινώντας από τα τέλη του 2011.
2
    Ο Jean-François Copé (Ζαν-Φρανσουά Κοπέ), ο εβραϊκής καταγωγής ηγέτης της κεντροδεξιάς (παραιτήθηκε τέλη Μαΐου του 2014) άρχισε μια πολεμική γύρω από αυτή τη φράση, το Σεπτέμβριο του 2012, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε απεγνωσμένα να ξανακερδίσει την υποστήριξη των ατόμων που εγκατέλειψαν τον Σαρκοζί για να ψηφίσουν την Marine Le Pen κατά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές.
    Έχοντας νομιμοποιηθεί η χρήση της φράσης αυτής, τα γαλλικά media ξεκίνησαν μια μακρά συζήτηση για το θέμα, μεταφέροντας έτσι τον όρο από το περιθώριο στην αποδοχή.(2)
    Το ίδιο πρέπει να γίνει στην Ελλάδα από τις εθνικιστικές φωνές, ως αντίδραση στο παραλήρημα του «αντιρατσισμού». Αφού πρώτα ξεπεραστούν τα φοβικά σύνδρομα που έχουν επιβληθεί από το κατεστημένο, όπου για να πει κάποιος τη γνώμη του για την μετανάστευση, πρέπει να δηλώσει οπωσδήποτε εξ αρχής το «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…», απαιτείται να προβληθεί η παθολογική εαυτοφοβία, καθώς και πραγματικοί - και όχι τεχνητοί όροι – όπως η χριστιανοφοβία.
3
    Η χριστιανοφοβία, παρά τις ανηλεείς σφαγές και την γενοκτονία των χριστιανών στην Μ. Ανατολή και αλλού, ως ο όρος είναι ανύπαρκτος στον δημόσιο διάλογο και αντ’ αυτού το κοινό ακούσει συνεχώς για «ισλαμοφοβία», «αντισημιτισμό» και «ομοφοβία», που πρέπει να «καταδικάσουμε».
    Επίσης πράξεις σημειολογικού ακτιβισμού, όπως οι παρακάτω που θα δείτε απουσιάζουν εντελώς. Μοιάζει να έχουν μείνει κάποιοι ακόμα δέσμιοι των «συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας» και μετά τίποτα άλλο. Η φαντασία απουσιάζει, ενώ η συμμετοχή του γυναικείου φύλου, είναι εντελώς υποτονική).(3)
    Οι Identitarians διατηρούν τον όρο (Αντι-Λευκός Ρατσισμός) στο προσκήνιο. Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος ήταν οι απαγχονισμένες σιλουέτες λίγο πριν την αυγή, έξω από το Δημαρχείο της Τουλούζης, για καθένα από εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στα χέρια των μη-λευκών εγκληματιών στην πόλη τους.(4)
4
    Μια υπενθύμιση του κόστους των φυλετικά μικτών κοινωνιών, δύο από τα πολλά θύματα που μνημονεύονται έξω από το Δημαρχείο της Τουλούζης(5)
    Ο Gerarld Pichot, Identitarian ακτιβιστής,έγραψε το βιβλίοSale Blanc!” (Βρωμο- Λευκέ!), ένα χρονικό της αύξησης του αντι-λευκού ρατσισμού στη Γαλλία. Ταξιδεύει τακτικά για να επισκεφθεί τις τοπικές ταυτοτικές ομάδες για την προώθηση του βιβλίου.
    Επίσης, η προνομιακή μεταχείριση των μεταναστών στην κατανομή των κατοικιών έκτακτης ανάγκης έχει γίνει ένα εθνικό θέμα, μέσα από αφίσες και ψεύτικα κουπόνια για δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία που αναδεικνύουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που ισχύουν. Έτσι, μας μισούν επειδή είμαστε Λευκοί και το κράτος είναι ευθυγραμμισμένο με τους εισβολείς εναντίον μας!
5
Εκπαίδευση Αυτο-Άμυνας(6)      
Σε μια πόλη 334.000 κατοίκων, 17 είναι «γυναίκες, αλλά όχι θύματα!». . .
    Όσο αυτοί που μας κυβερνούν θεωρούν ότι υπάρχει ένα αποδεκτό επίπεδο βιασμών, φόνων και ληστειών των λευκών, είναι στο χέρι μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Ως εκ τούτου, οι ταυτοτικές ομάδες σε όλη τη Γαλλία διοργανώνουν σεμινάρια αυτοάμυνας.
    Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να διδάξουμε αυτοάμυνα στις γυναίκες. Συμμετείχα στη διδασκαλία τεχνικών αυτοάμυνας σε γυναίκες πριν από κάθε Λευκό Εθνικιστικό ακτιβισμό, και δεν προχώρησα πέρα ​​από ένα τρίτο ραντεβού με μια κοπέλα, χωρίς να της διδάξω μερικά από τα βασικά στοιχεία αυτοάμυνας.  Είναι μια άκρως ικανοποιητική εργασία και αφορά μια από τις σημαντικότερες απειλές που θέτουν για το μέλλον μας, την ασφάλεια των λευκών γυναικών.
    Οι Identitarians έχουν εργαστεί πάντα μαζί με εκπαίδευση μάχης για τα μέλη τους. Τώρα που πολλά μέλη είναι αρκετά προηγμένα για να διδάξουν άλλους, η πρόσκληση για εκπαίδευση και μάθηση στοχεύει ειδικά τις γυναίκες. Υπάρχουν τρία στοιχεία που κάνουν αυτή την πρόσκληση επιτυχημένη:
6
1) οι γυναίκες κατέχουν εξέχουσα θέση στις διαφημίσεις,
2) η έμφαση δίνεται στο ότι τα μαθήματα είναι ανοικτά για αρχάριους και
3) οι ακολουθούν δραστηριότητες κοινότητας στο κτίριο(7)
    Όπως επισήμανε ο Yann Vallerie, ηγέτης της ‘Jeune Bretagne’, θα περίμενες ο πυρήνας των ακτιβιστών να αποτελείται κυρίως από άνδρες, επειδή οι περισσότεροι ακτιβιστές σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα είναι άντρες. Ωστόσο, πολύ συχνά στις ομάδες των Λευκών Εθνικιστών παρατηρείται το φαινόμενο είτε να μην έχουν καμία γυναίκα, είτε η φίλη του ηγέτη να είναι η μόνη γυναίκα μέλος.
    Για να είναι αποτελεσματική και ελκυστική η προπαγάνδα της οργάνωσης πρέπει να υπάρχουν ενεργά γυναικεία μέλη. Σε αντίθεση με ένα πολιτικό κόμμα που αναζητεί την εκλογική νίκη, η ισότητα (η λεγόμενη ποσόστωση ανδρών γυναικών) δεν πρέπει να είναι ο στόχος, αλλά η παρουσία τους θα πρέπει να είναι σαφής.
7
    Ίσως επειδή μέρος της απειλής στην Ευρώπη είναι η άφιξη των ισλαμικών κανόνων, είναι πιο εύκολο να βρείτε ενδιαφερόμενες γυναίκες στην Ευρώπη, από ό, τι στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η πλύση εγκεφάλου με συνθήματα «Ας Ζήσουμε Μαζί» και «Τα Καλά Κορίτσια Δεν Μισούν» είναι τόσο ισχυρή στην Ευρώπη όσο στις ΗΠΑ.(8)
Δημόσια Εκπαίδευση
    Η ‘Nissa Rebela’, οι Identitarians της Νίκαιας, εκπαιδεύονται στο Promenade des Anglais κατά μήκος της παραλίας. Πρόκειται για το πιο σημαντικό δημόσιο χώρο στη Νίκαια. Μέχρι στιγμής, γνωρίζω μόνο ότι αυτό όντως γίνεται στη Νίκαια.
    Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις προφυλάξεις που λαμβάνονται και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται άδεια από τον δήμο για να τοποθετήσουν το τραπεζάκι τους. Χρειάζεται πάντως κάποια προσοχή, για όσους ξέρουν για παρόμοιες δράσεις.

8
    Εάν το συμβάν δημοσιοποιηθεί εκ των προτέρων, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν «αντι-ρατσιστές» οπλισμένοι και σε μεγάλους αριθμούς για να διακόψουν τις δραστηριότητες. Δεν αξίζει να τεθούν τα μέλη και τα εν δυνάμει μέλη σε κίνδυνο χωρίς λόγο.