ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εργασίες της Περιφερειακής Οργάνωσης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

    Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό πολυχώρο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης οι εργασίες της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού του κόμματος.  
    Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της πρόσφατης ΚΕ, οι μελλοντικές δραστηριότητες στην Κεντρική Μακεδονία και η αναδιοργάνωση των κομματικών οργάνων της περιφέρειας, περιφ. ενοτήτων (νομών) και των δήμων, τα οποία προβλέπονται από το παραπάνω άρθρο.
    Αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση και εντατικοποίηση του αγώνα και η διοργάνωση ή συμμετοχή σε εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας καθώς και η επίσκεψη σε φορείς για ανταλλαγή απόψεων.  
    Σημαντική εκδήλωση είναι η διοργάνωση ημερίδας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εορτασμού της 3ης επετείου της ιδρύσεως του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ την 21η Νοεμβρίου, η οποία θα συνδυαστεί με εκκλησιασμό και συνέντευξη τύπου του προέδρου κου Χρήστου Χρηστίδη.
Προγραμματισμός εκδηλώσεων Β’ εξαμήνου 2014.
    1.Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό έναρξης του Μακεδονικού Αγώνα την 19η Οκτωβρίου (Αγ. Δημήτριος 10.00-Γ’ Σώμα Στρατού 10.30).
    2.Συνδιοργάνωση τρισάγιου και τελετής μνήμης για τον ήρωα Συνταγματάρχη Αβδελά που θα τελεσθεί στις 27 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 στο νεκροταφείο Ευαγγελίστριας. Έχει συμβολικό χαρακτήρα, γιατί ο Αβδελάς συμμετείχε ως νέος στον Μακεδονικό Αγώνα, πολέμησε στους βαλκανικούς πολέμους, την Βόρειο Ήπειρο και την εθνική αντίσταση.
    3.Συμμετοχή στις εκδηλώσεις εορτασμού 26ης και 28ης Οκτωβρίου.
    4.Για τον εορτασμό της 3ης επετείου ιδρύσεως του κόμματος την 21η Νοεμβρίου:
Συμμετοχή στην δοξολογία για την ημέρα των ΕΔ (στον ΙΝ Παναγίας Δεξιάς στις 10.00).
Διεξαγωγή ημερίδας στις 18.00.
Συνέντευξη τύπου του Προέδρου κου Χρήστου Χρηστίδη.
Πιθανή σύγκλιση του ΑΠΣ στην Θεσσαλονίκη, αν εγκριθεί (τιμητικά για την πόλη μας).
    5.Συμμετοχή σε εκδρομή στην Αμφίπολη.
    6.Ανταλλαγή ευχών για τις εορτές τις παραμονές Χριστουγέννων.
    7.Κοπή βασιλόπιτας αρχές του έτους.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.