ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/3/2019)


    Προσπαθούσα να βρώ μετάφραση του «celebrities» σε διάφορα λεξικά, και δεν βρήκα καμμία που να ανταποκρίνεται. Έτσι λοιπόν, διαπίστωσα πως η καταλληλότερη μετάφραση είναι…. «ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ»!
----------------------------------------------------
    Αυτή την παράνοια Ελληνικού τύπου, δεν μπορώνα την καταλάβω. Ενώ δεν έχεις πρόθεση να «κρύψεις» ακίνητο και το έχεις δηλώσει λεπτομερώς στο Ε9 της Εφορίας, πρέπει να το δηλώσεις και στο Κτηματολόγιο, γιατί εάν δεν το κάνεις, περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Δημοσίου!!!!! Εάν είναι τόσο απαραίτητο, δεν μπορεί το κτηματολόγιο να πάρει ηλεκτρονικά τα στοιχεία από την Εφορία και να ξεμπερδεύουμε; Ο υδροκεφαλισμός και η άσκοπη γραφειοκρατία, «σπάζουν καρύδια στο διάστημα», όπως η… καλαμακεία!
----------------------------------------------------
    Για τους αγαπητούς συμπολίτες μου Σαλονικιούς, έχω να επισημάνω, σχετικά με το πάρκιγκ της Πλατείας Ελευθερίας, πως από κάτω από την πλατεία ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ! Και όχι αρχαία. Η κατασκευή υπόγειου πάρκιγκ δεν είναι αδύνατη, αλλά έχει μεγάλο κόστος. Βέβαια, 300 μέτρα παραπέρα, υπάρχει πολυόροφο πάρκιγκ, όμως δεν φτάνει. Και για όσους είναι έτοιμοι να «ξιφουλκήσουν», ναι, ξέρω τον συμβολισμό της πλατείας για το τι έγινε εκεί κατά την Κατοχή, όμως απορώ, γιατί πρέπει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η πλατεία να γίνη μνημείο. Επειδή έτσι τους την «βάρεσε» σε κάποιους; Κάλλιστα συνδυάζονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, και το μνημείο και το επίγειο πάρκιγκ. Τώρα, αν θέλουν να διώξουν αυτόν που το εκμεταλλεύεται, έ, ας κάνουν διαπραγματεύσεις, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ας μην θυμίζει η υπόθεση το γνωστό: «ΠΟΝΑΕΙ ΧΕΡΙ, ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ»!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!