ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλητής σε ημερίδα για το ασφαλιστικό ο Γ. Ρωμανιάς στην Πάτρα



    Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, συνδιοργανώνει με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων της πόλης των Πατρών, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, εκδήλωση - ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό, Γεώργιο Ρωμανιά.
    Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.
    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ρωμανιάς με την ομιλία του θα αναφερθεί στα θέματα:
     Ενημέρωση επί άρθρου 12 του ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας.
     Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας σι νόμοι 4387/16, 4472/17 και 4488/17.
    Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ερωτήσεις - απαντήσεις και διάλογο για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων.
    Την εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη, συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, η ΕΑΑΣ ν. Αχαΐας, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, η ΕΑΑΝ Δυτικής Ελλάδος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρέων, η ΕΑΑΑ Δυτικής Ελλάδος, η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΑΞκών Τεχνικού Σώματος.
    Στηρίζουν επίσης και συμμετέχουν o Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων «Άγιος Μηνάς», ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, ο Σύλλογος Ε.Τ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Πατρών, η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων, ο Σύλλογος Τριτέκνων και ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαίας.
    Χορηγός της εκδήλωσης – ημερίδας η FastTravel by Keramidas