ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/12/2017)



Ανδρέας
     Εκεί στον ΟΑΣΘ έχουν απορίες, πώς είναι δυνατόν να έχουν περισσότερους επιβάτες και λιγώτερα έσοδα. Μου φαίνεται, πως «Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το ΡΕΞΟΝΑ»! Όσο για τους ελεγκτές, έ, ας μην κάνουμε και πλάκα. Εάν μπεί ( εάν μπορέσει δηλαδή) ελεγκτής σε λεωφορείο και δοκιμάσει να κάνει ( ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ) έλεγχο, οι μισοί θα γελάνε και οι άλλοι μισοί θα τον δέρνουν! Χωρίς πλάκα! Όπως έστρωσε ο κ.Παππάς ( πατήρ), έτσι και θα κοιμηθεί. Την «πληρώνουν» όμως οι Θεσσαλονικείς……
-----------------------------------
    Με τις παρεμβάσεις του, ο ιδεοβαρεμένος κ. Γιαβρόγλου έμμεσα, ΄κάνει παραινέσεις στους Αστυνομικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ , γιατί διαφορετικά τους περιμένει απαλλαγή καθηκόντων! Με τις ευλογίες του «αντιστασιακού» υπουργού Δημόσιας Τάξης και την δουλική οσφυοκαμψία της ηγεσίας της αστυνομίας. Δοξάστε τους όλους μαζί!
-----------------------------------
    Άντε πάλι, μπατιράκια, 400 ευρώ θα πάρετε! Και χωρίς να πείτε και τα κάλαντα!
-----------------------------------
    Τι πουτίγκα – δώρο έκανε η Ελισάβετ στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ… Εμείς, εδώ, ΤΙΠΟΤΑ. Κάποιος θα μου πεί πως «… μα, εμέις δεν έχουμε βασιλιά ούτε βασίλισσα…». Έχουμε όμως Πρόεδρο! Θα μπορούσε να τους κάνει δώρο από ένα πιττόγυρο!
-----------------------------------
    Τζάμπα οι στρατιώτες στα ΜΜΜ της Αθήνας; Θυμάστε πολύ καλά, πως αυτό ίσχυε από τα χρόνια της «επάρατης» μέχρι να το καταργήσει η «δημοκρατία»! Όσο για τη Θεσσαλονίκη, ας μην κουράζονται να κάνουν συμβάσεις. Έτσι και αλοιώς, τζάμπα πάνε όλοι όσοι ανεβαίνουν σε λεωφορέια.