ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Έρχεται Θεσσαλονίκη αντί για Πειραιά το «Ελ. Βενιζέλος», με 3000 μετανάστες



Καλώς τα δεχτήκαμε! Μην τυχόν τους αφήσετε να κατέβουν !
Για όσους φωνάζουν, όπως εγώ, ότι ‘’Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα’’.
Μπουτάρη, βόλεψέ τους τώρα σε καμιά γωνιά.
    Πρώτα θα σταματήσει σε Κάλυμνο και Λέρο - Συνολικά αναμένεται να μεταφέρει στη βόρεια Ελλάδα περί τους 3.000 λαθρομετανάστες
    Με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα στις 07:50 το πρωί, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το λιμάνι της Κω.
    Έπειτα από επίσημη ενημέρωση από τις λιμενικές αρχές του νησιού το πλοίο θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Κάλυμνο και Λέρο.
    Από το βράδυ της Τρίτης προέκυψε μεγάλη σύγχυση με τη διαδρομή του πλοίου, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν να οδηγείται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέχρι και νωρίς σήμερα δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει τον τελικό του προορισμό.
    Το πλοίο είχε εντολή να αναχωρήσει αρχικά για τον Πειραιά, ωστόσο θα «δέσει» στη Θεσσαλονίκη, αφού σταματήσει σε Κάλυμνο και Λέρο, απ' όπου θα παραλάβει άλλους 1.000 λαθρομετανάστες.
    Η επιλογή της Θεσσαλονίκης, δείχνει να μην είναι διόλου τυχαία, καθώς, κατά πληροφορίες, επιλέχτηκε για να φύγουν οι μετανάστες προς τα Σκόπια.