ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η καλλονή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας με την 18χρονη κόρη της, μαμά και κόρη σαν αδελφές



Εντάξει η μαμά, αλλά όχι και ‘’καλλονή’’ η κόρη!
Άς χαρούν και απολαύσουν ό τι προλαβαίνουν, γιατί η….’’ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ’’ έρχεται, μαζί με το ISIS. Έχουν σειρά !
    Η εντυπωσιακή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας παρευρέθηκε με την μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν, την Τετάρτη, σε μία επιχειρηματική εκδήλωση στη Γαλλία και είναι προφανές ότι μοιράζονται τα ίδια καλά γονίδια.
    Η 44χρονη βασίλισσα κλήθηκε να μιλήσει στο συνέδριο του Πανεπιστημίου της Medef, που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Παρίσι. Στην ομιλία της τόνισε ότι οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι δεν κάνουν αρκετά για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών του ISIS και της «διαβολικής ιδεολογίας» τους.
    Την ομιλία παρακολούθησε ανάμεσα στο κοινό και η 18χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν και οι δυο τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.
    H Ιμάν είναι το 2ο παιδί και η μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Αμπντουλάχ ΙΙ και της Βασίλισσας Ράνιας.  Γεννήθηκε στο Αμάν στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 και πρόσφατα αποφοίτησε από τη Διεθνή Ακαδημία του  Αμάν, όπου ανακηρύχθηκε και κορυφαία αθλήτρια. Από τη νέα χρονιά θα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον, όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός της πρίγκιπας Χουσείν.