ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Όλα τα γούστα κάλυπτε το κύκλωμα που ικανοποιούσε τους Σεΐχηδες και τους Κροίσους της Μυκόνου



Θοδωρής Παναγιωτίδης
    Μοντέλα και ιερόδουλες πολυτελείας για όλα τα γούστα ακόμα και τα …πιο εκκεντρικά και εξεζητημένα, κόκα υψηλής καθαρότητας από την Βραζιλία, μεθαμφεταμίνες, σκανκ , πολυτελή γιοτ, τα καλύτερα τραπέζια στα πιο ακριβά κλαμπ και εστιατόρια της Μυκόνου, και διανυκτέρευση στις πιο απομακρυσμένες από βλέμματα και πολυτελείς βίλες, περιλάμβαναν οι εξυπηρετήσεις που έκανε η συμμορία της Μυκόνου στα διαθέσιμα «πορτοφόλια» των απαιτητικών Σεΐχηδων, επιχειρηματιών και ανθρώπων της Showbiz, που είχαν για πελάτες
    Μύκονος, ένα νησί που ζει σε ένα διαφορετικό κόσμο από αυτόν της υπόλοιπης χώρας. Ένα νησί στο οποίο υφίσταται και βασιλεύει ο ορισμός των αντιθέσεων και της αμετροέπειας των βαθύπλουτων επισκεπτών του….
    Ένα νησί που η φοροδιαφυγή κάνει πάρτι το ίδιο ξεσαλωμένα όσο και τα πριβέ πάρτι των απαιτητικών σε γούστα επισκεπτών του νησιού και ένα νησί που το «μαύρο» χρήμα ρέει άφθονο, η κοκαΐνη και οι ιερόδουλες πολυτελείας είναι 24 ώρες το 24ωρο στην διάθεση των «σκαφάτων» και τα πολυτελή νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια του νησιού είναι εξίσου διαθέσιμα να συνεργάζονται με κάθε λογής κακοποιούς για να ικανοποιούν τα γούστα των βαθύπλουτων πελατών τους, που απλά θεωρούν ότι κάνουν τις διακοπές που δικαιούνται στην «Μπανανία» των ονείρων τους…
    Αυτή την αίσθηση της «Μπανανίας» και της απόλυτης ασυδοσίας προσπάθησε τουλάχιστον η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής να περιορίσει, ώστε και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες του νησιού να μαζευτούν λίγο και να μην καλύπτουν όλα τα γούστα των πελατών τους. Η έρευνα των Αρχών κράτησε κάτω από άκρα μυστικότητα, από τις αρχές του καλοκαιριού και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι να βρεθούν οι πυρήνες που διαχειρίζονται το χονδρεμπόριο της κοκαΐνης που έρχεται στη χώρα μας κυρίως από την Βραζιλία και τον χειμώνα καταλήγει μέσα από το λιανεμπόριο στους προμηθευτές του Κολωνακίου και στα μπουζούκια και το καλοκαίρι στην Μύκονο, την Σαντορίνη και την παραλιακή…
    Άλλωστε για την Δίωξη, μόνο τυχαίες δεν είναι οι απανωτές συλλήψεις το καλοκαίρι στο διεθνή αερολιμένα του «Ελ. Βενιζέλος», με τους μεταφορείς ποσοτήτων πεντακάθαρης κοκαΐνης να έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλον από την Βραζιλία. Η ζήτηση στα νησιά και την παραλιακή είχε αρχίσει να «θεριεύει» και ο «βαρόνος» που διαχειρίζεται την ντόπια αγορά έπρεπε να καλύψει εγκαίρως την ζήτηση.
    Οι «κοριοί» της Δίωξης κατέγραψαν έναν θησαυρό στοιχείων για το πως λειτουργούσε το περίφημο κύκλωμα στην Μύκονο, με πελάτες εξαιρετικά ηχηρά ονόματα όπως Σεΐχηδες, πασίγνωστους επιχειρηματίες και ανθρώπους της Showbiz.
    «Βιτρίνα» όλων αυτών των δραστηριοτήτων μία νομιμοφανής επιχείρηση εξυπηρέτησης τουριστών του νησιού ( για ανεύρεση καταλυμάτων, σκαφών αναψυχής, πολυτελών αυτοκινήτων καθώς και κρατήσεις θέσεων σε κέντρα διασκεδάσεως). Οι «κοριοί» κατέγραψαν πλήθος παραγγελιών ακόμα και από ιδιοκτήτες πολυτελών εστιατορίων που ήθελαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών τους με την συνοδεία καλλίγραμμων υπάρξεων, προθύμων να τους ακολουθήσουν στα πριβέ πάρτι τους… Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν μόνιμες προτιμήσεις σε κάποιες αιθέριες υπάρξεις που δραστηριοποιούνται στις παρυφές του μόντελινγκ ή ακόμα και πιο εξεζητημένες «παραγγελίες» για λεσβιακό σεξ, τέλεση οργίων κλπ…
    Το πελατολόγιο είναι πλήρως γνωστό στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ερεύνησαν την υπόθεση, όπως επίσης και η εμπλοκή του κάθε ενός ξεχωριστού «κρίκου» της υπόθεσης, γι αυτό και παραμένει σε πλήρη εξέλιξη ακόμα η έρευνα.
    Εκμεταλλευόμενοι το ευρύ πελατολόγιό τους, προμήθευαν με ναρκωτικά διαφόρων ειδών, όπως κοκαΐνη, σκανκ και MDMA, άτομα κυρίως μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, όπως προκύπτει από τις ιδιαίτερα υψηλές τιμές πώλησης των ναρκωτικών κατ’ είδος. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι πωλούσαν υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη έναντι 120-150 ευρώ το γραμμάριο και για τις πολυτελείς ιερόδουλες τα ποσά κυμαίνονταν από 500-1.500 ευρώ τη νύχτα, ανάλογα τα γούστα, το κορίτσι και τις απαιτήσεις του πελάτη… Όλα ετοιμάζονταν και οι πελάτες έβρισκαν πολλές φορές τις κοπέλες στις βίλες να περιμένουν τους πελάτες με τα πόδια ανοιχτά, και με τις «γραμμές» της κόκας, έτοιμες και απλωμένες σε ασημένιους δίσκους στα δωμάτια!
    Από την περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε η συμμετοχή τους σε τουλάχιστον 47 περιπτώσεις προμήθειας ναρκωτικών από την αρχή της φετινής θερινής περιόδου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και άλλων συνεργών.
    Πλέον, σκοπός των αξιωματικών της Δίωξης είναι να μπορέσουν να φτάσουν στον άνθρωπο εκείνον, που το κύκλωμά του διαχειρίζεται και μοιράζει στο λιανεμπόριο του Κολωνακίου, της παραλιακής και των νησιών, όλα αυτά τα φορτία κοκαΐνης που έρχονται από την Βραζιλία στην Ελλάδα.